search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:41
MENU CLOSE

«Ironman» και στις αμοιβές!

22.07.2014 15:17

Όπως κάθε χρόνο το περιοδικό «Forbes»  δημοσιεύει μια λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιός του  Χόλυγουντ και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πρώτος στη λίστα είναι ο Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ, του οποίου τα εκτιμώμενα έσοδα ανέρχονται στα 75 εκατομμύρια δολάρια! 

Όπως κάθε χρόνο το περιοδικό «Forbes»  δημοσιεύει μια λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους ηθοποιός του  Χόλυγουντ και για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, πρώτος στη λίστα είναι ο Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ, του οποίου τα εκτιμώμενα έσοδα ανέρχονται στα 75 εκατομμύρια δολάρια! Και πώς να μην είναι, αφού μόνο μια ταινία –το  «Ironman»  – όπου ήταν πρωταγωνιστής,  είχε σαρώσει τα ταμεία με  εισπράξεις 600 εκατομμύρια δολάρια.

Ήρωας  ο Τόνι Στάρκ –  Ρόμπερτ Ντάουνινγκ Τζούνιορ-  ένας πανέξυπνος Αμερικάνος μηχανικός, ο οποίος καταφέρνει να φτιάξει μια μεταλλική σύγχρονη "υπερ-στολή", όπου μπορεί να κάνει τα πάντα και πάνω από όλα να προστατέψει τον αμερικάνικο λαό από κάθε κίνδυνο προκειμένου να επικρατεί δημοκρατία και ευημερία στον κόσμο. Στο πλευρό του είχε τη Γουίνεθ Πάλτροου, στον ρόλο της Βιρτζίνια Πεπερ, Ποτς,  σύντροφο του Ιronman…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48