search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:18
MENU CLOSE

Αιφνιδιαστική μεταγωγή Μαζιώτη στις φυλακές Διαβατών

26.07.2014 15:01
Αιφνιδιαστική μεταγωγή Μαζιώτη στις φυλακές Διαβατών - Media

Αιφνιδιαστικά και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μετήχθη από το νοσοκομείο των φυλακών κορυδαλλού στο σωφρονιστικό κατάστημα Διαβατών ο Νίκος Μαζιώτης. Για αυθαίρετη και επικίνδυνη ενέργεια κάνει λόγο ο συνήγορός του.

Αιφνιδιαστικά και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μετήχθη από το νοσοκομείο των φυλακών κορυδαλλού στο σωφρονιστικό κατάστημα Διαβατών ο Νίκος Μαζιώτης. 

Ο Νίκος Μαζιώτης μεταφέρθηκε στις 6 το πρωί υπό άκρα μυστικότητα στις φυλακές Διαβατών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον συνήγορό του, Σπύρο Φυτράκη, η ενέργεια αυτή βάζει σε κίνδυνο τη ζωή του Μαζιώτη καθώς στις φυλακές Διαβατών δεν υπάρχει γιατρός, την ώρα που κατάστασή του παραμένει σοβαρή και χρειάζεται παρακολούθηση.

Όπως ανέφερε ο κ. Φυτράκης, είχε μάλιστα κανονιστεί ραντεβού του Μαζιώτη με τους γιατρούς που τον εγχείρησαν στον Ευαγγελισμό, ώστε να του παρέχουν νοσηλεία στον κορυδαλλό, ενώ ποτέ δεν ενημερώθηκε ότι υπήρχαν σκέψεις για μεταγωγή του εντολέα του σε άλλο σωφρονιστικό κατάστημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Π», αυτή τη στιγμή ο Μαζιώτης κρατείται σε κελί με έναν ακόμη κρατούμενο.

Οι φυλακές Διαβατών δεν είναι από τις καλυτέρα εξοπλισμένες σε συστήματα ασφαλείας και αποτελούνται μόνο από 3 πτέρυγες και μία απομόνωση.

Σύμφωνα με πηγές σωφρονιστικών υπαλλήλων, οι συνάδελφοί τους στα Διαβατά δεν είχαν καμία ενημέρωση για τη μεταγωγή.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του του συνηγόρου του Μαζιώτη, Σπύρου Φυτράκη:

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:17