search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:21
MENU CLOSE

Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία

28.07.2014 05:26
Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία - Media

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε για σήμερα Δευτέρα. Ηλιοφάνεια και ζέστη στην Αττική.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας κατά τόπους στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν δίνοντας βροχές και σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια και κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε για σήμερα Δευτέρα.
 
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 34 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 18 έως 35 στην Κεντρική Ελλάδα, από 19 έως 31 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 22 έως 36 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 21 έως 34 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
 
Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο και Κεντρικό Αιγαίο από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και στο Νότιο Αιγαίο δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και τοπικά στα νοτιοδυτικά πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι, ενώ στον Κορινθιακό το δυτικό ρεύμα θα πενέι με εντάσεις 6 έως 7 μποφόρ.
 
Ηλιοφάνεια και ζέστη περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 34 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και από το απόγευμα δυτικοί μέτριοι.
 
Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα πυκνώσουν, με αυξημένη πιθανότητα βροχής ή καταιγίδας κυρίως στα ορεινά, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 16:21