16/12/2018 04:38:19
24.10.2009

Διάλογος για το όνομα του γηπέδου στον Βοτανικό

Διάλογος για το όνομα του γηπέδου στον Βοτανικό  - Media

Η Εταιρεία Ειδικού Σκοπού για την Διπλή Ανάπλαση Βοτανικός – Λ. Αλεξάνδρας (Ε.Ε.Σ.) συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή 23 Οκτωβρίου για θέματα που αφορούν το γήπεδο του Παναθηναϊκού και τη Διπλή Ανάπλαση. Σύμφωνα με όσα ανακοινώθηκαν και όσα περιέχονται στην επιστολή, που έστειλε προς την ΠΑΕ-ΠΑΟ, τον πρόεδρο της Ν Πατέρα και στα μέλη του ΔΣ της ΠΑΕ, στον Ι Βαρδινογιάννη που είναι πρόεδρος της ΓΗΠΕΛ, στον πρόεδρο του ερασιτέχνη κ Κίτσιο και στον πρόεδρο της ΚΑΕ κ. Παύλο Γιαννακόπουλο, στις 19 Οκτωβρίου 2009 παρελήφθη επιστολή της MARFIN INVESTMENT GROUP και MARFIN EGNATIA BANK (MARFIN) στην οποία αναφέρεται ως όνομα του γηπέδου το όνομα «Marfin Green Arena”.

To προτεινόμενο όνομα, επισημαίνεται στην επιστολή της εταιρείας ειδικού σκοπού, είναι απόλυτα θεμιτό και συμβατό με όλους τους όρους της διακήρυξης και της σύμβασης που έχει υπογραφεί μεταξύ της Ε.Ε.Σ. και της MARFIN κατόπιν του διεξαχθέντος διαγωνισμού, όμως επειδή το όνομα «Παναθηναϊκός» είναι άρρηκτα συνδεδεμένο  με την ιστορία της πόλης και της ομάδας, η Ε.Ε.Σ. εκφράζει την ευχή και την επιθυμία να βρεθεί τρόπος έτσι ώστε να αναφέρεται στο όνομα του γηπέδου και το όνομα «Παναθηναϊκός» και αυτό στην ουσία θέτει για διάλογο με την επιστολή που έστειλε προς όλους τους ενδιαφερόμενους,προφανώς και προς τον κ Βγενόπουλο που εκτός από τον τον πρόεδρο της MIG είναι και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. .

Η Ε.Ε.Σ. αναφέρει στην επιστολή ζήτησε από τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη να αναλάβει όλες εκείνες  τις πρωτοβουλίες, οι οποίες θα οδηγήσουν σε επίλυση όλων των εκκρεμοτήτων των σχετικών με την ονοματοδοσία του γηπέδου, συμβάλλοντας έτσι δυναμικά στην υλοποίηση του οράματος της Διπλής Ανάπλασης και  της κατασκευής του γηπέδου της ομάδας της πόλης.

Ταυτόχρονα, η ΕΕΣ αποφάσισε να καλέσει τον Ερασιτέχνη την επόμενη Πέμπτη, 29 Οκτωβρίου και ώρα 1 μ.μ., στα γραφεία της προκειμένου να προωθηθούν οι διαδικασίες για τις νέες εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη στο Βοτανικό.

 

 

 

ΣΧΟΛΙΑ

Το "Π" σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.