search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 02:37
MENU CLOSE

Παράδειγμα προς μίμηση οι διακοπές του Εσθονού πρωθυπουργού

28.07.2014 10:24
Παράδειγμα προς μίμηση οι διακοπές του Εσθονού πρωθυπουργού - Media

Την Κρήτη, και συγκεκριμένα το νομό Λασιθίου, επέλεξε για τις ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του ο πρωθυπουργός της Εσθονίας Τάαβι Ρούιβας, ο οποίος εντυπωσίασε τους κατοίκους…

 
Την Κρήτη, και συγκεκριμένα το νομό Λασιθίου, επέλεξε για τις ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του ο πρωθυπουργός της Εσθονίας Τάαβι Ρούιβας, ο οποίος εντυπωσίασε τους κατοίκους όχι μόνο για το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 33 ετών) αλλά και για τις λιτές συνήθειές του και τη διακριτική παρουσία του.
 
Ο Τάαβι Ρούιβας έφτασε στην Κρήτη πριν από λίγες ημέρες, αθόρυβα, χωρίς πολυτελή αυτοκίνητα και συνοδεία.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρει η τοπική ιστοσελίδα cretalive.gr, ακόμη και για τις διακοπές του επέλεξε ένα φθηνό κατάλυμα, το οποίο δεν θα μπορούσαμε καν να το διανοηθούμε ως επιλογή Έλληνα πολιτικού: Ο κ. Ρούιβας, με τη σύζυγο και το κοριτσάκι τους, μένουν σε ένα μικρό κατάλυμα στο Καλό Χωριό Λασιθίου, έναντι μικρού χρηματικού αντιτίμου ημερησίως.
 
Φαίνεται, πάντως, πως δε θα αφήσει το ταξίδι αυτό να περάσει ανεκμετάλλευτο, αφού ως νέος πρωθυπουργός στοχεύει και στο να δημιουργήσει σχέσεις με τοπικούς φορείς, γι' αυτό αύριο πρόκειται να έχει συνάντηση με το δήμαρχο Αγίου Νικολάου.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 01:48