search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:27
MENU CLOSE

Τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη γίνονται πιο… high-tech!

28.07.2014 13:11
Τα δρομολόγια Αθήνα-Θεσσαλονίκη γίνονται πιο… high-tech! - Media

Ηλεκτρονικά εισιτήρια θα διατίθενται από τα μέσα Αυγούστου στους επιβάτες του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.

Ηλεκτρονικά εισιτήρια θα διατίθενται από τα μέσα Αυγούστου στους επιβάτες του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, που επιθυμούν να ταξιδέψουν στο δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη και αντίστροφα.
 
Συγκεκριμένα, θα έχουν τη δυνατότητα να αγοράζουν το εισιτήριό τους ηλεκτρονικά, αλλά ακόμη και να επιλέγουν τη θέση, στην οποία θα καθίσουν.
 
Οι συναλλαγές θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης (www.ktel-thes.gr ), είτε από υπολογιστή είτε από «έξυπνο» κινητό.
 
Έτσι, οι επιβάτες δεν θα χρειάζεται πλέον να κάνουν τηλεφωνική κράτηση, ούτε να μεταβαίνουν νωρίτερα στο ΚΤΕΛ για να παραλάβουν το εισιτήριό τους από το γκισέ.
 
«Η κίνηση στη γραμμή προς Αθήνα κάθε χρόνο μειώνεται σε ποσοστό 10% με 15%. Γι’ αυτό και προχωρούμε σε κινήσεις, με τις οποίες πιστεύουμε ότι θα μπορέσουμε να ανακόψουμε την πτώση», σημειώνει ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης, Τριαντάφυλλος Τριανταφυλλίδης.

Επισημαίνει δε ότι στις προθέσεις της διοίκησης είναι στο δρομολόγιο Θεσσαλονίκη – Αθήνα να λειτουργούν και τουαλέτες μέσα στα λεωφορεία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:26