search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:39
MENU CLOSE

Αυτός είναι ο δάσκαλος που κατηγορείται για παιδεραστία

29.07.2014 13:13
Αυτός είναι ο δάσκαλος που κατηγορείται για παιδεραστία - Media

Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 47χρονου Έλληνα δάσκαλου, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων 

 
Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την ΕΛ.ΑΣ, κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες ενός 47χρονου Έλληνα δάσκαλου, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων 
 
Πρόκειται για τον ΚΟΥΛΑΞΙΔΗ Παναγιώτη του Χρήστου και της Μαρίκας, γεννηθέντα στο Μπρέττεν Γερμανίας το έτος 1967.


 
Επτά ανήλικοι μαθητές ενός σχολείου σε χωριό των Σερρών, ηλικίας 8 ως 12 χρόνων, φέρονται να ήταν τα θύματα του 47χρονου, που εκτελούσε και χρέη υποδιευθυντή από το 2012 ως τον περασμένο Απρίλιο. 
 
Η ανατριχιαστική υπόθεση αποκαλύφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο, όταν η μητέρα ενός παιδιού βρήκε σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης το προφίλ του γιου της και διαπίστωσε ότι ο 47χρονος του ασκούσε πίεση ζητώντας του να συνευρεθούν, σύμφωνα με τη δικηγόρο της οικογένειας, Όλγα Στρίκου.
 
Η έρευνα για τη δραστηριότητα του εκπαιδευτικού έδειξε ότι φέρεται να είχε ασελγήσει σε τουλάχιστον επτά παιδιά μέσα και έξω από το σχολείο.
 
Σε βάρος του έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα αδικήματα της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια της οποίας οι παθόντες δεν συμπλήρωσαν τα 14 έτη από εκπαιδευτικό, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, της ασέλγειας με ανήλικο έναντι αμοιβής, της οποίας οι παθόντες συμπλήρωσαν τα 10 όχι όμως τα 15 έτη κατά συνήθεια, κατά συρροή, κατ’ εξακολούθηση και σε απόπειρα, καθώς και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 14:39