search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:47
MENU CLOSE

Στο «σφυρί» τα σπαθιά του «Lord of the Rings»

29.07.2014 16:11
Στο «σφυρί» τα σπαθιά του «Lord of the Rings»  - Media

Δύο από τα μυθικά όπλα της τριλογίας του «Lord of the Rings» πρόκειται να δημοπρατηθούν στον οίκο Bonhams, στη Νέα Υόρκη.

Δύο από τα μυθικά όπλα της τριλογίας του «Lord of the Rings» πρόκειται να δημοπρατηθούν στον οίκο Bonhams, στη Νέα Υόρκη.

Η δίμετρη ράβδος που χρησιμοποιήθηκε από τον μάγο Saruman, τον οποίο υποδύεται ο Sir Chistopher Lee – και το πολύτιμο σπαθί «Anduril» του Aragorn που ενσάρκωσε ο Viggo Mortenssen, αναμένεται να αγγίξουν τις 93.000 λίρες και 156.000 λίρες αντίστοιχα, στην δημοπρασία που ετοιμάζει ο οίκος Bonhams, τον Νοέμβριο.

Τα όπλα έρχονται κατευθείαν από την προσωπική συλλογή του Sir Christopher Lee, όπου και θα διατεθούν στην αγορά, στην ειδική δημοπρασία αναμνηστικών αντικειμένων από κλασσικές ταινίες του κινηματογράφου, που δημοπρατεί ο οίκος.

Ο Sir Chistoper δήλωσε: «Δεδομένου ότι η παραγωγή του Lord of the Rings έχει τελειώσει είχα κρατήσει αυτά τα πολύτιμα και σημαντικά κομμάτια της ιστορίας του κινηματογράφου στην ιδιωτική συλλογής μου». Και συνεχίζει: «Έχει περάσει περισσότερο από μια δεκαετία και πιστεύω ότι είναι πλέον καιρός κάποιος άλλος να απολαύσει τη μαγεία τους».
 
Η Katherine Schofield του οίκου Bonhams πρόσθεσε: «Ανυπομονούμε να δούμε τα αντικείμενα του Lord of The Rings στις αίθουσες δημοπρασιών της Νέας Υόρκης, μαζί με τα αντικείμενα από ταινίες όπως Casablanca, Gone With The Wind και The Wizard of Oz». 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 21:47