search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:26
MENU CLOSE

Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ στην Αρχαία Μεσσήνη

29.07.2014 17:15

Μια μεγάλη συναυλία – gala όπερας θα παρουσιάσουν στο Αρχαίο Θέατρο Μεσσήνης τα Μουσικά Σύνολα της ΝΕΡΙΤ την Κυριακή 3 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ .

Μια μεγάλη συναυλία – gala όπερας θα παρουσιάσουν στο Αρχαίο Θέατρο Μεσσήνης τα Μουσικά Σύνολα της ΝΕΡΙΤ την Κυριακή 3 Αυγούστου, στις 9.30 το βράδυ .

 Η Εθνική Συμφωνική Ορχήστρα της ΝΕΡΙΤ, υπό τη διεύθυνση της Κωνσταντίας Γουρζή, θα ερμηνεύσει έργα των W.A. Mozart, Georges Bizet, C. W. Gluck, Giacomo Puccini, Antonin Dvořak, Jacques Offenbach και Camille Saint-Saens. Συμπράττουν οι σολίστ Αννα Στυλιανάκη (σοπράνο) και Ελένη Βουδουράκη (μετζοσοπράνο), οι οποίες και θα ερμηνεύσουν άριες από γνωστές όπερες.

Η εκδήλωση εντάσσεται σε μια σειρά δράσεων της ΝΕΡΙΤ με στόχο την ανάδειξη των αρχαίων θεάτρων ως βάσης για τη λειτουργική σύνδεση της πολιτιστικής μας κληρονομιάς με τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία. Τη συναυλία, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από το ραδιόφωνο, την τηλεόραση και την ιστοσελίδα της ΝΕΡΙΤ, θα παρουσιάσει ο καλλιτεχνικός διευθυντής των Μουσικών Συνόλων  Νίκος Ξανθούλης. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24