search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:02
MENU CLOSE

Λαγκάρντ: Οι Ευρωπαίοι να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις τους

30.07.2014 04:53

Μιλώντας για την Ελλάδα, η διευθύντρια του ΔΝΤ επανέλαβε ότι αναμένει από τους Ευρωπαίους να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις που είχαν δώσει το φθινόπωρο του 2012, για την κάλυψη των αναγκών της Ελλάδας. 

«Το πρώτο βήμα είναι η ανάλυση της βιωσιμότητας του χρέους, με βάση το πρωτογενές πλεόνασμα που έχει ταυτοποιηθεί και το τι μπορούμε να περιμένουμε για να πάμε μπροστά» τόνισε η γενική διευθύντρια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου, Κριστίν Λαγκάρντ. 
 
Μιλώντας για μια σειρά θεμάτων που απασχολούν το ΔΝΤ, σε συνάντηση που είχε με δημοσιογράφους στο γραφείο της στην Ουάσιγκτον, η κα Λαγκάρντ αναφέρθηκε και στην Ελλάδα, επαναλαμβάνοντας ότι αναμένει από τους Ευρωπαίους να υλοποιήσουν τις υποσχέσεις που είχαν δώσει το φθινόπωρο του 2012, για την κάλυψη των αναγκών της Ελλάδας. 
 
Η επικεφαλής του ΔΝΤ δεν θέλησε σ' αυτή τη φάση να εκφέρει άποψη «για το αν ή όχι η ελάφρυνση του χρέους είναι ή δεν είναι απαραίτητη ή τι μορφή θα λάβει η ευρωπαϊκή στήριξη» όπως είπε, σημειώνοντας τη σημασία της επίτευξης του πρωτογενούς πλεονάσματος.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33