search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:24
MENU CLOSE

Λύθηκαν τα προβλήματα Υγείας στη Σύμη – «Έχετε ένα καλό γιατρό που τα βγάζει πέρα μια χαρά» δήλωσε ο Λ. Γρηγοράκος (Video)

30.07.2014 05:58
Λύθηκαν τα προβλήματα Υγείας στη Σύμη – «Έχετε ένα καλό γιατρό που τα βγάζει πέρα μια χαρά» δήλωσε ο Λ. Γρηγοράκος (Video) - Media

Τα προβλήματα με τις ελλείψεις σε γιατρούς και σε προσωπικό για την εξυπηρέτηση των ασθενών στη Σύμη… έλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, καθώς όπως είπε «έχετε ένα γιατρό που τα βγάζει πέρα μια χαρά». Οι κάτοικοι και δήμαρχος του νησιού έχουν καταγγείλει ότι εδώ και έξι μήνες έχει μόνο ένα γιατρό και πολλές φορές οδηγεί ο ίδιος το ασθενοφόρο!

Τα προβλήματα με τις ελλείψεις σε γιατρούς και σε προσωπικό για την εξυπηρέτηση των ασθενών στη Σύμη… έλυσε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας Λεωνίδας Γρηγοράκος, καθώς όπως είπε «έχετε ένα γιατρό που τα βγάζει πέρα μια χαρά». Οι κάτοικοι και ο δήμαρχος του νησιού έχουν καταγγείλει ότι εδώ και έξι μήνες έχει μόνο ένα γιατρό και πολλές φορές οδηγεί ο ίδιος το ασθενοφόρο!
 
Σήμερα ο δήμαρχος του νησιού, Ελευθέριος Παπακαλοδούκας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1, επανέλαβε τις καταγγελίες και στην ίδια εκπομπή τοποθετήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος, υποστηρίζοντας ότι οι πολίτες πρέπει να δείξουν κατανόηση «επειδή ζούμε σε ειδικές συνθήκες πρέπει οι δημόσιοι λειτουργοί να μην δημιουργούμε θέματα ασφάλειας στους πολίτες» και πρόσθεσε ότι η Σύμη έχει ένα γιατρό «που τα βγάζει πέρα μια χαρά». «Εμείς έχουμε προκηρύξει τις θέσεις των αγροτικών γιατρών. Εσείς έχετε έναν μόνιμο αγροτικό γιατρό, ο οποίος είναι και ειδικευμένος και μπορεί και τα βγάζει πέρα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός.

Ο δήμαρχος από την πλευρά του επέμεινε στις καταγγελίες, και διερωτήθηκε εάν «πρέπει να πεθάνουμε επειδή ζούμε σε ειδικές συνθήκες;» και τόνισε ότι ένας γιατρός δεν επαρκεί για τους 10.000 επισκέπτες του νησιού.

Πάντως ο Λεωνίδας Γρηγοράκος, είπε ότι υπάρχει πρόθεση να μετακινηθεί γιατρός από την Αθήνα, για να καλύψει τις ανάγκες στη Σύμη.


Γρηγοράκος: Έχετε έναν γιατρό που τα βγάζει… από Enikos_gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 13:24