search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:15
MENU CLOSE

Αρχιδιαιτητής στην Σούπερ Λίγκα ο Χιου Ντάλας

30.07.2014 11:08
Αρχιδιαιτητής στην Σούπερ Λίγκα ο Χιου Ντάλας - Media

Ο Σκοτσέζος, Χιου Ντάλας είναι το πρόσωπο κοινής αποδοχής, που θα αναλάβει τον ρόλο του αρχιδιαιτητή στην Σούπερ Λίγκα με την έναρξη της σεζόν 2014-2015.

 
Ο Σκοτσέζος, Χιου Ντάλας είναι το πρόσωπο κοινής αποδοχής, που θα αναλάβει τον ρόλο του αρχιδιαιτητή στην Σούπερ Λίγκα με την έναρξη της σεζόν 2014-2015.
 
Ο Σκοτσέζος θα επωμιστεί τον ρόλο του νέου αρχιδιαιτητή στην Σούπερ Λίγκα, όπως αποφασίστηκε κατά πλειοψηφία, στο σημερινό (30/7) διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΟ.
 
Ένα πολύ γνωστό όνομα στον χώρο της ευρωπαϊκής διαιτησίας και όχι μόνο. Ο παλαίμαχος Σκοτσέζος διαιτητής έχει παρουσία σε Μουντιάλ, EURO και ουκ ολίγες αναμετρήσεις του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Αρκετές είναι οι περγαμηνές στο βιογραφικό του 56χρονου, που θα συμμετέχει στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας και θα ασχολείται με τον ορισμό και την εποπτεία των διαιτητών στους αγώνες της Σούπερ Λίγκας.
 
Ο Θανάσης Μπριάκος θα είναι επιφορτισμένος μόνο με την εκπαίδευση των διαιτητών. Παραμένει στην ΚΕΔ ο Δημήτρης Καλύβας, ενώ προστίθενται οι Φραγκίσκος Σωμαρακάκης και Δημήτρης Γκρούτσης.
 
 
Πηγή: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:14