search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 06:37
MENU CLOSE

Mόνο με το Messenger θα κάνουν chat οι χρήστες του Facebook σε φορητές συσκευές

31.07.2014 08:03
Mόνο με το Messenger θα κάνουν chat οι χρήστες του Facebook σε φορητές συσκευές - Media

To δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook, ανακοίνωσε ότι οι χρήστες φορητών συσκευών θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Messenger για να μπορούν να κάνουν Chat.

To δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο Facebook, ανακοίνωσε ότι οι χρήστες φορητών συσκευών θα πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή Messenger για να μπορούν να κάνουν Chat.
 
Σύμφωνα με το Facebook η εφαρμογή του Messenger προσφέρει στους χρήστες νέους τρόπους για να στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο, να κάνουν φωνητικές κλήσεις, να στέλνουν αυτοκόλλητα, να κάνουν ομαδικές συζητήσεις και πολλά ακόμα ενώ παράλληλα είναι πολύ πιο γρήγορο και πιο αξιόπιστο.
 
Σε λίγο καιρό το Facebook θα αρχίσει να ζητάει από τους χρήστες του να εγκαταστήσουν το Messenger προκειμένου να μπορέσουν να δουν και να στείλουν μηνύματα.
 
Τέλος ο λόγος που γίνεται αυτή η αλλαγή είναι πολύ απλά γιατί το Messenger είναι κατά 20% πιο γρήγορο και αξιόπιστο αφού επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν νέα μηνύματα αμέσως και στη συνέχεια να απαντούν.
 
Το Messenger διατίθεται δωρεάν από τα ηλεκτρονικά καταστήματα εφαρμογών και λειτουργεί ακριβώς όπως η εφαρμογή των γραπτών μηνυμάτων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:33