search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:08
MENU CLOSE

Οι Kollektiva καταδικάζουν τη «γενοκτονία» στη Γάζα – Κάλεσμα των καλλιτεχνών για την στήριξη των Παλαιστινίων

31.07.2014 15:14
Οι Kollektiva καταδικάζουν τη «γενοκτονία» στη Γάζα – Κάλεσμα των καλλιτεχνών για την στήριξη των Παλαιστινίων - Media

Τα μέλη του ροκ συγκροτήματος «Kollektiva», έγραψαν το παρακάτω κείμενο καλώντας όλους τους συναδέλφους τους να σταθούν αλληλέγγυοι στον παλαιστινιακό λαό.

Τα μέλη του ροκ συγκροτήματος «Kollektiva», έγραψαν το παρακάτω κείμενο καλώντας όλους τους συναδέλφους τους να σταθούν αλληλέγγυοι στον παλαιστινιακό λαό.

«Μετά τη δημοσίευση του βίντεο με τους Ισραηλινούς που πανηγυρίζουν φωνάζοντας "Σήμερα στη Γάζα δεν έχει σχολείο γιατί δεν έχουν απομείνει παιδιά", οποιοδήποτε σχόλιο πάνω στο μέγεθος της ιμπεριαλιστικής βαρβαρότητας θα είναι ανεπαρκές. Η οργή μας ξεχειλίζει. Η αποστροφή μας έχει γίνει κόμπος που μας πνίγει.

Δεν χωράνε πια θρήνοι και μισόλογα. Η σιωπή σημαίνει ανοχή, σημαίνει συνενοχή. Τασσόμαστε στο πλευρό του παλαιστινιακού λαού, καταδικάζουμε τα εγκλήματα του Ισραήλ και των κυβερνήσεων των ΗΠΑ και της Ε.Ε. που κανακεύουν τους εγκληματίες, κατηγορούμε την ελληνική κυβέρνηση που κάνει πλάτες και εξισώνει το θύτη με το θύμα.

Να σταματήσουν άμεσα όλες οι συμφωνίες με το Ισραήλ, να σταματήσουν τώρα τα κοινά στρατιωτικά γυμνάσια και οι συμφωνίες οικονομικής συνεργασίας.
Με την ανακοίνωση αυτή δηλώνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στον βασανισμένο παλαιστινιακό λαό και θέτουμε εαυτούς στη διάθεση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου και των εργατικών σωματείων για οποιαδήποτε συλλογική κίνηση. Καλούμε όλους τους μουσικούς και καλλιτέχνες να πράξουν δημόσια το ίδιο.»

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 07:08