search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:05
MENU CLOSE

«Ατρόμητος» στο Σαράγεβο!

01.08.2014 05:45
Άνετη νίκη για τον Ατρόμητο  - Media

«Αγκαλιά» με την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Europa League βρίσκεται ο Ατρόμητος, μετά την εκτός έδρας νίκη του με 2-1 επί της FK Σαράγεβο.

«Αγκαλιά» με την πρόκρισή του στα πλέι οφ του Europa League βρίσκεται ο Ατρόμητος, μετά την εκτός έδρας νίκη του με 2-1 επί της FK Σαράγεβο.
 
Τα γκολ των δύο αμυντικών των «κυανόλευκων», Φυτανίδη και Νάστου, δίνουν τη δυνατότητα στην ομάδα του Γιώργου Παράσχου να αντιμετωπίσει με εντελώς διαφορετικό τρόπο τη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης στο Περιστέρι, όπου θα έχει τον πρώτο λόγο για να συνεχίσει στη διοργάνωση έναντι των Βόσνιων.
 
Χωρίς να πιάσει σπουδαία απόδοση, ο Ατρόμητος κατάφερε να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο και να κλείσει το 45λεπτο στο 1-1, μιας και οι Βόσνιοι έφτασαν στην ισοφάριση πριν τη συμπλήρωση του ημιώρου.
 
Οι γηπεδούχοι είχαν την κατοχή της μπάλας, αλλά οι Περιστεριώτες με σωστή αμυντική τακτική δεν κινδύνευσαν, ενώ στην πρώτη επίσκεψή του στα καρέ της Σαράγεβο πήραν το προβάδισμα με την κεφαλιά του Φυτανίδη στο 11΄.
 
Η «απάντηση» της Σαράγεβο ήρθε στο 26΄ με τον Πουτζιγκάτσα να πιάνει το σουτ, η μπάλα βρήκε σε παίκτη του Ατρόμητου κι άλλαξε πορεία με αποτέλεσμα να αιφνιδιάσει τον Τσενάμο.
 
Η αθηναϊκή ομάδα αποδείχθηκε πιο ουσιαστική στην επανάληψη και στο 75΄ κατάφερε να πάρει και πάλι το προβάδισμα, με σκόρερ έναν ακόμη αμυντικό της.
 
Αυτή την φορά ήταν ο Νάστος που με πλασέ μέσα από την περιοχή «έγραψε» το 2-1 για τον Ατρόμητο, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος της συνάντησης.
 
 
 
Σαράγεβο (Ντζέναν Ούσκουπλιτς): Μπάντοβιτς, Μπάριτς, Τατομίροβιτς, Ντούποβατς, Πουτζιγκάτσα, Στόιτσεβ, Μπιλμπίγια (73’ Ντούλιεβιτς), Όκιτς, Βελκόσκι, Τσιμίρο, Ράντοβατς 

Ατρόμητος: (Γιώργος Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Ναπολεόνι (61’ Τάτος), Δημούτσος (90+2' Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία, Μπρίτο (68’ Φάμπιο), Καραμάνος 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 10:04