search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:55
MENU CLOSE

Καλύτερος αλλά άτυχος ο Αστέρας Τρίπολης

01.08.2014 05:50
Καλύτερος αλλά άτυχος ο Αστέρας Τρίπολης - Media

Την ήττα με 1-0 από τη Μάιντς στη Γερμανία γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League.

Την ήττα με 1-0 από τη Μάιντς στη Γερμανία γνώρισε ο Αστέρας Τρίπολης, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League.
 
Η πελοποννησιακή ομάδα άξιζε καλύτερης τύχης, καθώς στα πρώτα 45 λεπτά ήταν εμφανώς ανώτερη από τους γηπεδούχους, έχασε πολλές ευκαιρίες και γενικά με την εμφάνισή της απέδειξε ότι μπορεί την ερχόμενη Πέμπτη στο «Θόδωρος Κολοκοτρώνης» να καλύψει το εις βάρος της αποτέλεσμα και να προκριθεί στα πλέι οφ.
 
Κορυφαίος για την ελληνική ομάδα ο Μπαντιμπαγκά, ο οποίος χειροκροτήθηκε (!) από το κοινό των γηπεδούχων στο 81', όταν έγινε αλλαγή.
 
Εντελώς άδικο ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους, που βρήκε τη Μάιντς (η οποία είχε στον πάγκο τον Στέφανο Καπίνο) να προηγείται με 1-0, χάρις στο γκολ του Οκαζάκι στο 45ο λεπτό από πολύ κοντά μετά την κεφαλιά του Κου.
 
Οι Αρκάδες είχαν τον πλήρη έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημά του και έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να προηγηθούν. Αρχικά με τους Ντε Μπλάσις και Μπαντιμπανγκά, ενώ η κορυφαία φάση για την ελληνική ομάδα ήρθε στο 40΄ με το δοκάρι του Μάσα.
 
Οι Γερμανοί επισκέφθηκαν μόνο μία φορά με αξιώσεις τη μεγάλη περιοχή του Αστέρα και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα, σε χρονικό σημείο που η ομάδα του Στάικου Βεργέτη δεν κατάφερε να αντιδράσει.
 
Το β΄ μέρος ξεκίνησε με μία ακόμη μεγάλη ευκαιρία για την πελοποννησιακή ομάδα. Στο 47΄ ο Μπαντιμπαγκά έκανε τη σέντρα, αλλά ο Ντε Μπλάσις αστόχησε από τη μικρή περιοχή με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα της Μάιντς, Κάριους.
 
Η Μάιντς «πάτησε» το γκάζι για περίπου ένα τέταρτο από εκείνο το σημείο και μετά και οι παίκτες του Αστέρα έδειξαν για λίγο να τα έχουν χαμένα. Ωστόσο, το τελευταίο σχεδόν μισάωρο ο ρυθμός του ματς έπεσε κατακόρυφα, με τους γηπεδούχος να δείχνουν διάθεση να κρατήσουν το υπέρ τους σκορ και τον Αστέρα να μένει από… καύσιμα, ύστερα από την πολύ καλή προσπάθεια που έκανε στο πρώτο μέρος.
 
 
 
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Παντελιάδης, Λούι, Γκοϊάν, Μουνάφο (72’ Τσοκάνης), Ρόλε (64’ Σανκαρέ), Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ντε Μπλάσις, Μάτσα, Μπαντιμπανγκά (81' Κιτόκο) 

Μάιντς (Χιούλμαντ ): Κάριους, Γιάρα, Νοβέσκι, Γκέις, Μπελ, Παρκ (70’ Ντίας), Μόριτζ, Μαλί, Κου (78' Ζίμλινγκ), Μπαουμγκάρντλινγκερ (61’Μπρονσίσκι), Οκαζάκι. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:54