search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 05:07
MENU CLOSE

Αυτή είναι η άγνωστη ερωμένη του Μπιλ Κλίντον

01.08.2014 10:23
Αυτή είναι η άγνωστη ερωμένη του Μπιλ Κλίντον - Media

Στο νέο του αποκαλυπτικό, εφ' όλης τη ύλης βιβλίο για τη ζωή των τελευταίων προέδρων των ΗΠΑ, ο συγγραφέας Ronald Kessler ισχυρίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Bill Clinton απατά τη σύζυγό του Hillary

 
Στο νέο του αποκαλυπτικό, εφ' όλης τη ύλης βιβλίο για τη ζωή των τελευταίων προέδρων των ΗΠΑ (The First Family Detail: Secret Service Agents Reveal the Hidden Lives of the Presidents), ο συγγραφέας Ronald Kessler ισχυρίστηκε την προηγούμενη εβδομάδα ότι ο Bill Clinton απατά τη σύζυγό του Hillary, η οποία διεκδικεί το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος για τις προεδρικές εκλογές του 2016.
 
Ο λόγος για την “Energizer”, όπως την ονόμασαν οι πράκτορες των Μυστικών Υπηρεσιών. Σύμφωνα με το σκανδαλοθηρικό περιοδικό “National Enquirer”, πρόκειται για την 54χρονη “χυμώδη ξανθιά”, διαζευγμένη και μητέρα τριών παιδιών, Julie Tauber McMahon. Το περιοδικό αναφέρει ότι ο πρώην πρόεδρος, 67 ετών σήμερα, έβγαινε κρυφά ραντεβού με την πλούσια ερωμένη του, για χρόνια.
 
Παρόλο που η ίδια αρνείται οποιαδήποτε σεξουαλική σχέση με τον Clinton, μέλος της οικογένειας ισχυρίζεται ότι οι φήμες είναι αληθείς. “Έγινε ανέκδοτο στην οικογένεια”, είπε στο Enquirer το 2011, ο πληροφοριοδότης της οικογένειας, ο οποίος πέρασε από πολυγραφικό τεστ ανίχνευσης ψεύδους. “Όταν ο Clinton ταξίδευε στο Λονδίνο, μαθαίναμε ότι και η Julie επισκεπτόταν επίσης το Λονδίνο. Όταν ο Clinton πήγε στη Γαλλία, ανακαλύψαμε ότι και η Julie ήταν επίσης στη Γαλλία.”
 
“Δεν μπορούσαν να μείνουν μακριά ο ένας από τον άλλα”, συνεχίζει ο πληροφοριοδότης. Γείτονες στην Chappaqua της Νέας Υόρκης αποκαλύπτουν ότι τους έχουν δει να συναντιούνται στο σπίτι του Clinton. “Κοιμήθηκαν ακόμα και στο κρεβάτι της Hillary!” Το μέλος της οικογένειας ισχυρίζεται ότι παρόλο που, η σχέση τελικά “πάγωσε”, το ειδύλλιο ξεκίνησε και πάλι το 2010, μετά το γάμο της κόρης του πρώην προέδρου, Chelsea (34).
 
Ο Clinton συνάντησε για πρώτη φορά τη McMahon το 1998, μέσω του πατέρα της, εκατομμυριούχου από το Michigan, με μεγάλη συνεισφορά στο Δημοκρατικό Κόμμα, Joel Tauber, σύμφωνα με πηγές του περιοδικού.
 
Ο Kessler πάντως επιμένει ότι το βιβλίο του είναι μία μη κομματική ιστορική εξέταση της ζωής των τελευταίων προέδρων. Ωστόσο, πολλοί έχουν επισημάνει ότι οι τελευταίες αποκαλύψεις για την οικογένεια Clinton αποτελούν προσπάθεια υπονόμευσης της προεδρικής εκστρατείας της Hillary Clinton, καθώς ήρθαν στο φως σε ύποπτα καλή στιγμή.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 02:15