search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 02:26
MENU CLOSE

«Πολύ σύντομα θα γράφετε για νέες επιτυχίες της ΕΛΑΣ» δηλώνει ο Κικίλιας

03.08.2014 11:27
«Πολύ σύντομα θα γράφετε για νέες επιτυχίες της ΕΛΑΣ» δηλώνει ο Κικίλιας - Media

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας «προαναγγέλλει» νέες επιτυχίες της αστυνομίας μετά τη σύλληψη του Ν. Μαζιώτη. «Το διακύβευμα είναι αυτή η ίδια η δημοκρατία μας. Πολύ σύντομα θα γράφετε για νέες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας» λέει σε συνέντευξη του στο «Έθνος της Κυριακής». 

«Με την τρομοκρατία ο αγώνας είναι διαρκής και επίπονος και επιβάλλει από όλες τις πλευρές σοβαρότητα και κυρίως επαγρύπνηση» τονίζει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Έθνος της Κυριακής» ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Βασίλης Κικίλιας, και «προαναγγέλλει» νέες επιτυχίες της αστυνομίας σ΄ αυτόν τον τομέα, μετά τη σύλληψη του Ν. Μαζιώτη. «Το διακύβευμα είναι αυτή η ίδια η δημοκρατία μας. Πολύ σύντομα θα γράφετε για νέες επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας» λέει.
 
Αναφέρει πως η προτεραιότητα του είναι η προστασία του πολίτη και πως γι αυτόν ακριβώς τον λόγο εκτιμά πως ο ρόλος της αστυνομίας είναι πρωτίστως προληπτικός.
 
Για να συμβεί, ωστόσο, αυτό – όπως λέει – «η αστυνομία οφείλει να βγει από τα γραφεία και να έχει φυσική παρουσία στις γειτονιές και στην καθημερινότητα του πολίτη, επεμβαίνοντας μόνο όταν χρειάζεται να εφαρμόσει τον νόμο».
 
Βεβαιώνει πως η αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ θα προχωρήσει, όπως είχε σχεδιάσει ο προκάτοχός του υπουργός, ωστόσο, όπως τονίζει «αυτό δεν είναι αυτοσκοπός».
 
Σε ό,τι αφορά την πολιτική στάση που θα τηρήσει έναντι της Χρυσής Αυγής, ο Βασίλης Κικίλιας σημειώνει πως «η συντεταγμένη πολιτεία διώκει παραβατικές και εγκληματικές συμπεριφορές και όχι ιδέες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:15