search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:12
MENU CLOSE

Μας πήρε χαμπάρι η Mirror – Οι εγκαταστάσεις του Αθήνα 2004 που ρημάζουν

06.08.2014 07:33
Μας πήρε χαμπάρι η Mirror – Οι εγκαταστάσεις του Αθήνα 2004 που ρημάζουν - Media

Με ένα άρθρο-καταπέλτη η βρετανική Daily Mirror κάνει οδοιπορικό στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Αθήνας και διαπιστώνει… εγκατάλειψη.

Με ένα άρθρο-καταπέλτη η βρετανική Daily Mirror κάνει οδοιπορικό στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις της Αθήνας και διαπιστώνει… εγκατάλειψη.
 
Στο άρθρο τονίζεται ότι μπορεί να μην έχουμε καταλάβει ότι πέρασαν 10 χρόνια από τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004 που χαρακτηρίστηκαν αξέχαστοι και ονειρικοί από τον ίδιο τον Πρόεδρο της ΔΟΕ, Ζακ Ρόγκ ωστόσο, ό,τι δημιουργήθηκε σήμερα ρημάζει!

Οι εικόνες που παρουσιάζονται χαρακτηρίζονται σοκαριστικές. Ολόκληρα στάδια, όπως αυτό του σοφτμπολ ή του μπέιζμπολ είναι σε άθλια κατάσταση, ενώ οι πισίνες είναι πλέον μόνο εστίες μικροβίων και βρωμιάς.
 
Στο γήπεδο του χόκεϊ, σκουπίδια παντού. Έξω από το στάδιο της τοξοβολίας, τα κάγκελα ελέγχου είναι παραπεταμένα στην πίσω πλευρά…
 
Ελλάς το μεγαλείο σου…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 10:10