search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:34
MENU CLOSE

Παξοί: Ακρωτηριάστηκε Ιταλός τουρίστας από ταχύπλοο

08.08.2014 06:50
Παξοί: Ακρωτηριάστηκε Ιταλός τουρίστας από ταχύπλοο - Media

Μάχη για να σώσουν το ακρωτηριασμένο χέρι Ιταλού τουρίστα δίνουν από χθες το βράδυ οι γιατροί της Ορθοπεδικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Μάχη για να σώσουν το ακρωτηριασμένο χέρι Ιταλού τουρίστα δίνουν από χθες το βράδυ οι γιατροί της Ορθοπεδικής Κλινικής στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
 
Το εξαιρετικά βαρύ περιστατικό τραυματισμού έχει αναλάβει η εξειδικευμένη ομάδα του Καθηγητή Αλέξανδρου Μπερή, η οποία επιχειρεί να σώσει το χέρι του νεαρού.
 
Ο Ιταλός, έκανε διακοπές στους Παξούς, όπου η οικογένειά του διατηρεί σπίτι. Το απόγευμα κολυμπούσε κοντά στο λιμανάκι του Γάιου.
 
Ενώ βρίσκονταν στη διώρυγα, σκάφος πέρασε κυριολεκτικά πάνω από τον κολυμβητή, με αποτέλεσμα, από την προπέλα να ακρωτηριαστεί το χέρι του.
 
Άμεσα μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Παξών και με τη συνοδεία γιατρού από το νησί διακομίσθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.
 
Ο τραυματισμός χαρακτηρίζεται πολύ βαρύς καθώς είναι ακρωτηριασμένος ο βραχίονας και το αντιβράχιο. Η επέμβαση για τη συγκόλληση θα είναι πολύωρη και αναμένεται να ολοκληρωθεί σήμερα κατά τις πρωινές ώρες.
 
 
Πηγή: epiruspost.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 07:30