search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:32
MENU CLOSE

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε ανατολική Αττική και Εύβοια

12.08.2014 06:09
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε ανατολική Αττική και Εύβοια - Media

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για σήμερα στην ανατολική Αττική και την νότια Εύβοια, σύμφωνα με το σχετικό χάρτη που εκδίδει καθημερινά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.

 
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς προβλέπεται για σήμερα στην ανατολική Αττική και την νότια Εύβοια, σύμφωνα με το σχετικό χάρτη που εκδίδει καθημερινά η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
 
Η Γενική Γραμματεία έχει ενημερώσει τις κρατικές υπηρεσίες, καθώς και τους οργανισμούς περιφερειακής και τοπικής αυτοδιοίκησης των παραπάνω περιοχών, ώστε να βρίσκονται σε αυξημένη ετοιμότητα προκειμένου να αντιμετωπίσουν άμεσα τυχόν επεισόδια πυρκαγιών.
 
Με βάση τα προβλεπόμενα, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας παρακαλεί τους πολίτες να αποφεύγουν ενέργειες στην ύπαιθρο που μπορούν να προκαλέσουν πυρκαγιά από αμέλεια, όπως η ρίψη αναμμένων τσιγάρων, το κάψιμο ξερών χόρτων και κλαδιών ή υπολειμμάτων καθαρισμού, η χρήση μηχανημάτων που προκαλούν σπινθήρες όπως δισκοπρίονα, συσκευές συγκόλλησης, η χρήση υπαίθριων ψησταριών κ.α. Επίσης, υπενθυμίζεται ότι κατά τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου απαγορεύεται η καύση των αγρών.
 
Σε περίπτωση που αντιληφθούν πυρκαγιά, οι πολίτες παρακαλούνται να ειδοποιήσουν αμέσως την Πυροσβεστική Υπηρεσία στον αριθμό κλήσης 199.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 15:26