search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:56
MENU CLOSE

Δωρεάν σινεμά και συναυλίες από τον Δήμο Θεσσαλονίκης

12.08.2014 13:00
Δωρεάν σινεμά και συναυλίες από τον  Δήμο Θεσσαλονίκης - Media

Με κινηματογραφικές προβολές και μουσικές εκδηλώσεις, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα διασκεδάσει τους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να φύγουν για διακοπές.

Με κινηματογραφικές προβολές και μουσικές εκδηλώσεις, ο Δήμος Θεσσαλονίκης θα διασκεδάσει τους πολίτες που δεν έχουν τη δυνατότητα να φύγουν για διακοπές.
 
Η αυλή του δημαρχιακού μεγάρου θα μετατραπεί σε υπαίθριο σινεμά, σε συνεργασία με την Κινηματογραφική Λέσχη Θεσσαλονίκης, με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, ενώ οι  προβολές στο "Cine Δημαρχείο" θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, στις 9 το βράδυ, από τις 18 Αυγούστου έως και τις 29 Σεπτεμβρίου. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σημαντικές  ελληνικές και ξένες ταινίες.

Επιπλέον, το διήμερο, 20 και 21 Αυγούστου, στον Πύργο Τριγωνίου διοργανώνονται μουσικές εκδηλώσεις, με τίτλο "Μουσικό Φεγγάρι" Την πρώτη μέρα θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στους Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι και Δημήτρη Μητροπάνο, ενώ την επομένη, το μουσικό σχήμα "Τετράφωνο" θα παρουσιάσει αφιέρωμα στο σμυρνέικο και ρεμπέτικο τραγούδι.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 09:53