search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:59
MENU CLOSE

Αυξημένη η κίνηση στα λιμάνια

13.08.2014 06:59
Μεγάλη κίνηση στα λιμάνια - Media

Αυξημένη αναμένεται σήμερα και αύριο η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενόψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου την Παρασκευή.

 
Αυξημένη αναμένεται σήμερα και αύριο η κίνηση στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, ενόψει της εορτής του Δεκαπενταύγουστου την Παρασκευή.
 
Η πληρότητα των ακτοπλοϊκών δρομολογίων με προορισμό τις Κυκλάδες αγγίζουν το 80% με 100%, ενώ παρόμοια εικόνα παρουσιάζουν και τα δρομολόγια για την Κρήτη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα αλλά και για τον Αργοσαρωνικό.

Το Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή είναι σε αυξημένη επιφυλακή για τη διευκόλυνση των εκδρομέων και συμβουλεύει αυτούς που πρόκειται να ταξιδέψουν με αυτοκίνητο, να φτάνουν μία ώρα νωρίτερα στην αποβάθρα αναχώρησης του πλοίου, λόγω αυξημένης κίνησης στους περιμετρικούς δρόμους των λιμανιών.
 
Επίσης, το κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά συνιστά στους επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν και δεν έχουν βγάλει εισιτήριο, πριν κατέβουν στο λιμάνι, για να αποφευχθεί η άσκοπη ταλαιπωρία τους, να επικοινωνούν με τα κατά τόπους πρακτορεία για τη διαθεσιμότητα των εισιτηρίων που είναι πλέον ηλεκτρονικά.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:50