search
ΤΕΤΑΡΤΗ 17.04.2024 01:25
MENU CLOSE

Οι μικρές «αποδράσεις» των πολιτικών αρχηγών για τον Δεκαπενταύγουστο

14.08.2014 08:42
Οι μικρές «αποδράσεις» των πολιτικών αρχηγών για τον Δεκαπενταύγουστο - Media

Οι κεφαλές της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας θα επιχειρήσουν «μικρές αποδράσεις» από την Αθήνα και τα καθήκοντά τους, για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου. Κάποιοι θα κινηθούν στη… στεριά, κάποιοι θα περάσουν θάλασσα, ενώ υπάρχει και η επιλογή των Μοναστηριών.

Οι κεφαλές της πολιτικής σκηνής της Ελλάδας θα επιχειρήσουν «μικρές αποδράσεις» από την Αθήνα και τα καθήκοντά τους, για το τριήμερο του Δεκαπενταύγουστου. Κάποιοι θα κινηθούν στη… στεριά, κάποιοι θα περάσουν θάλασσα, ενώ υπάρχει και η επιλογή των Μοναστηριών.
 
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου θα βρίσκεται στη Λευκάδα και συγκεκριμένα θα μεταβεί στον Ιερό Ναό της Παναγίας των Ξένων.
 
Ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς θα περάσει το Δεκαπενταύγουστο παραδοσιακά στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πύλο,

Ωστόσο ένας πόνος στη μέση δεν επέτρεψε στον πρωθυπουργό να μεταβεί στην Παναγία της Μυρτιδιώτισσας. Στην εκκλησία πήγε η σύζυγός του Γεωργία λίγα λεπτά πριν τις 10 συνοδεία του Δημάρχου της πόλης Δημήτρη Καφαντάρη. 

Στη Σκόπελο βρίσκεται ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος.
 
Ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξης Τσίπρας φέρεται να βρίσκεται μεταξύ δύο επιλογών. Στενοί συνεργάτες του ίδιου, διαβεβαίωναν ότι θα βρίσκεται στην Αίγινα- την οποία επισκεπτόταν κάθε Σαββατοκύριακο τον τελευταίο μήνα- με την οικογένειά του να έχει εγκατασταθεί εκεί. Ωστόσο, ορισμένοι μιλούν και για εναλλακτικό προορισμό, «φωτογραφίζοντας» το νησί της Νάξου..
 
Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα βρεθεί στην Παναγία Σουμελά.
 
Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης φρόντισε από τις αρχές του μήνα να βρεθεί για ολιγοήμερες διακοπές στη Ζάκυνθο. Από το πρόγραμμα των διακοπών του κ. Κουβέλη ωστόσο, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα Τρίκαλα, απ' όπου και κατάγεται, ενώ εκεί αναμένεται να δώσει το «παρών» την ημέρα της Παναγίας.
 
Τέλος, στον Θεολόγο Φθιώτιδας θα βρεθεί ο ΓΓ του ΚΚΕ κ. Δημήτρης Κουτσούμπας.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03