search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:51
MENU CLOSE

Σελίν Ντιόν: Πάνω απ’ όλα η υγεία!

14.08.2014 14:31
Σελίν Ντιόν: Πάνω απ\

Την απόφασή της να βάλει στην άκρη  την καριέρα της ώστε να αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά τηςανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδα της η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν, ζητώντας συγνώμη από τους χιλιάδες θαυμαστές της. 

 

Την απόφασή της να βάλει στην άκρη  την καριέρα της ώστε να αφοσιωθεί πλήρως στην οικογένειά της ανακοίνωσε μέσω της ιστοσελίδα της η διάσημη τραγουδίστρια Σελίν Ντιόν, ζητώντας συγνώμη από τους χιλιάδες θαυμαστές της. 

Όπως μετέδωσε  το BBC, οι προγραμματισμένες εμφανίσεις της Ντιόν στις ΗΠΑ, με πρώτη στο  στο Λας Βέγκας, αλλά και η περιοδεία της το φθινόπωρο σε χώρες της Ασίας, ακυρώθηκαν λόγω της  κατάσταση της υγεία της όσο και του συζύγου της, με αποτέλεσμα να χρειάζονται περισσότερη φροντίδα τα τα δύο παιδιά τους.

Ο σύζυγος, και μάνατζερ, της Σελίν Ντιόν υπεβλήθη τον περασμένο Δεκέμβριο σε εγχείριση αφαίρεσης όγκου, ενώ η ίδια  βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας, από μία ασθένεια που επηρέασε τις φωνητικές της χορδές.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 22:49