search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:04
MENU CLOSE

«Είχε και πάρκινσον», αποκαλύπτει η γυναίκα του Ρόμπιν Ουίλιαμς

15.08.2014 10:20
«Είχε και πάρκινσον», αποκαλύπτει η γυναίκα του Ρόμπιν Ουίλιαμς - Media

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, που υπέφερε από βαριά κατάθλιψη, βρισκόταν επίσης «στην αρχή της νόσου Πάρκινσον» ανακοίνωσε σήμερα η Σούζαν Σνάιντερ, σύζυγος του Ρόμπιν Ουίλιαμς. 

Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός, που υπέφερε από βαριά κατάθλιψη, βρισκόταν επίσης «στην αρχή της νόσου Πάρκινσον» ανακοίνωσε σήμερα η Σούζαν Σνάιντερ, σύζυγος του Ρόμπιν Ουίλιαμς.

"Παρέμεινε νηφάλιος και ήταν γενναίος καθώς έδινε μάχη επίσης εναντίον της κατάθλιψης, του άγχους και βρισκόταν στα πρώτα στάδια της νόσου Πάρκινσον, γεγονός που δεν ήταν ακόμα έτοιμος να μοιραστεί δημοσίως» ανέφερε η γυναίκα του Ουίλιαμς σε δελτίο Τύπου που μοίρασε στον Τύπο.

«Ελπίζουμε ότι στον απόηχο του τραγικού θανάτου του Ρόμπιν, κάποιοι άλλοι θα βρουν τη δύναμη να αναζητήσουν τις φροντίδες και τη στήριξη που έχουν ανάγκη προκειμένου να τους βοηθήσουν στις μάχες με τις οποίες είναι αντιμέτωποι", πρόσθεσε η Σνάιντερ που συμπληρώνει: «Ο Ρόμπιν πέρασε τόσο χρόνο στην ζωή του βοηθώντας τους άλλους. Είτε με το να διασκεδάζει εκατομμύρια ανθρώπους στη σκηνή, στις ταινίες ή στην τηλεόραση, τα στρατεύματά μας στις γραμμές του μετώπου, είτε με το να παρηγορεί άρρωστα παιδιά, ο Ρόμπιν ήθελε να μας κάνει να γελάμε, να νιώθουμε λιγότερο τρομαγμένοι» υπογράμμισε η σύζυγός του.

Τέλος, η τρίτη σύζυγος του Ουίλιαμς, αναφέρεται και στην "ομορφότερή του κληρονομιά, εκτός των τριών του παιδιών, είναι η χαρά και η ευτυχία που προσέφερε σε άλλους, ειδικά σε εκείνους που έδιναν τις προσωπικές τους μάχες».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 20:04