search
ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:09
MENU CLOSE

Βασίλισσα του καλοκαιριού η Μύκονος, σύμφωνα με τον Guardian

18.08.2014 09:38
Βασίλισσα του καλοκαιριού η Μύκονος, σύμφωνα με τον Guardian - Media

Σε ένα εκτενές ρεπορτάζ η βρετανική εφημερίδα Guardian, ανακήρυξε τη Μύκονο ως τη βασίλισσα του φετινού καλοκαιριού. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τα celebrities που «εισέβαλαν σαν στρατός στο νησί» και τονίζει ότι φέτος η Μύκονος εκτόπισε την Ibiza και το St Tropez από την κορυφή των πιο δημοφιλών προορισμών

Σε ένα εκτενές ρεπορτάζ η βρετανική εφημερίδα Guardian, ανακήρυξε τη Μύκονο ως τη βασίλισσα του φετινού καλοκαιριού. Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος για τα celebrities που «εισέβαλαν σαν στρατός στο νησί» και τονίζει ότι φέτος η Μύκονος εκτόπισε την Ibiza και το St Tropez από την κορυφή των πιο δημοφιλών προορισμών.
 
«Είμαστε ακόμα στα μέσα του Αυγούστου» γράφει το δημοσίευμα του Guardian «και διάσημοι όπως η Lindsay Lohan, ο Γερμανός τερματοφύλακας  Manuel Neuer, ο Cristiano Ronaldo και άλλοι έχουν περάσει κάποιες μέρες των διακοπών τους στη Μύκονο. Πρόκειται για το νησί που έγινε διάσημο τη δεκαετία του '60 από την Jackie Onassis και την Grace Kelly και αναδείχθηκε ως η βασίλισσα των καλοκαιρινών προορισμών».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα «η Μύκονος μπαίνει ξανά στον χάρτη της διεθνούς σταρ σίστεμ ως απαραίτητος χώρος διακοπών και ξεγνοιασιάς.

«Στην προκειμένη περίπτωση μπορούμε άνετα να κάνουμε λόγο για εισβολή των σταρ στο νησί: ηθοποιοί, τραγουδιστές, επιχειρηματίες, μοντέλα, ποδοσφαιριστές, για όλους υπάρχει μια γωνιά σε μια από τις φημισμένες παραλίες του.

H εκ νέου ανακάλυψη του "νησιού του ανέμου" από τους ξένους σταρ, υποσκελίζοντας φέτος την Ibiza που μέχρι πρότινος αποτελούσε το σημείο συνάντησης των διασημοτήτων του κόσμου, αλλά και των απανταχού clubbers» αναφέρει η εφημερίδα.

Αυτό το μήνα στο νησί έπαιξε και ο  Afrojack, ένας από τους πιο φημισμένους DJs στον κόσμο. Ο διάσημος DJ μιλώντας στο BBC κάλεσε τους νέους να επισκεφτούν το κυκλαδίτικο νησί τονίζοντας ότι είναι πολύ πιο φθηνό από την Ibiza. «Η μαγεία που συνήθιζε κάποιος να απολαμβάνει στην Ibiza δεν υπάρχει πια γιατί ένα εισιτήριο κοστίζει 75 ευρώ. Πάω στη Μύκονο και παίζω τα ίδια ακριβώς πράγματα και το εισιτήριο κοστίζει 10 ευρώ» είπε ο διάσημος DJ, προσθέτοντας ότι στην Ibiza είναι απολύτως επικεντρωμένοι στους VIP.

Στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά και σε στοιχεία του ΣΕΤΕ, σύμφωνα με τα οποία οι επισκέπτες της Μυκόνου δηλώνουν μεγαλύτερη συνολική  ικανοποίηση από τους κύριους ανταγωνιστές της στη Μεσόγειο, Ιμπιζα, Σαρδηνία και St Tropez. Σε όρους αξίας, το κυκλαδίτικο νησί συγκεντρώνει βαθμολογία 84,2%, σε σύγκριση με 80,5% για την Ιμπιζα και 79% για το St Tropez.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 16.04.2024 22:03