search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:57
MENU CLOSE

Στα όρια του καύσωνα οι θερμοκρασίες στη χώρα

15.07.2010 06:45
Στα όρια του καύσωνα οι θερμοκρασίες στη χώρα - Media

Στους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου παραμένει ο υδράργυρος στα ηπειρωτικά της χώρας, ενώ ανάσα δροσιάς αναμένεται από το βράδυ της Πέμπτης, οπότε η ζέστη θα υποχωρήσει αισθητά.

Στους 38 με 39 βαθμούς Κελσίου παραμένει ο υδράργυρος στα ηπειρωτικά της χώρας, ενώ ανάσα δροσιάς αναμένεται από το βράδυ της Πέμπτης, οπότε η ζέστη θα υποχωρήσει αισθητά.

Στην Αττική προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός, με λίγες τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 23 έως 38 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με τοπικές νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 και πρόσκαιρα βορειοδυτικοί τοπικά 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 22 έως 36 βαθμούς Κελσίου.

Το υπουργείο Περιβάλλοντος συνιστά στους πολίτες:

-Μείωση της χρήσης των ΙΧ και χρησιμοποίηση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

-Αποφυγή της διακίνησης υγρών καυσίμων και ιδιαίτερα βενζινών εκτός των περιπτώσεων εφοδιασμού αεροδρομίων και λιμανιών.

-Ο ανεφοδιασμός καυσίμων των οχημάτων να γίνεται μετά τη δύση του ήλιου και να αποφεύγεται η υπερπλήρωση των δεξαμενών καυσίμων των οχημάτων.

-Κατά το δυνατόν αποφυγή λειτουργίας μονάδων και επιχειρήσεων που εκπέμπουν οργανικούς πτητικούς υδρογονάνθρακες (στεγνοκαθαριστήρια, επιμεταλλωτήρια, βαφεία, κ.λπ.) καθώς και αποφυγή της χρήσης χρωμάτων που περιέχουν οργανικούς διαλύτες.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 11:57