search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:43
MENU CLOSE

Σκάνδαλο με τη βίλα του βασιλιά της Ολλανδίας στην Ελλάδα!

20.08.2014 16:40
Σκάνδαλο με  τη βίλα του βασιλιά της Ολλανδίας στην Ελλάδα! - Media

H κυβέρνηση της Ολλανδίας πλήρωσε 461.000 ευρώ για την ανέγερση φράκτη γύρω από την παραθαλάσσια βίλα του βασιλιά Γουλιέλμου Αλεξάνδρου στη νότια Ελλάδα, όπως μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο RTL News.

   
H κυβέρνηση της Ολλανδίας πλήρωσε 461.000 ευρώ για την ανέγερση  φράκτη γύρω από την παραθαλάσσια βίλα του βασιλιά Γουλιέλμου Αλεξάνδρου στη νότια Ελλάδα, όπως μετέδωσε σήμερα το τηλεοπτικό δίκτυο RTL News, πυροδοτώντας σφοδρές επικρίσεις από μέσα ενημέρωσης και απαιτήσεις να δοθεί μια εξήγηση.
 
Η ολλανδική μοναρχία παραμένει δημοφιλής, ένα χρόνο αφού ο Γουλιέλμος Αλέξανδρος ανέβηκε στο θρόνο μετά την παραίτηση της μητέρας του βασίλισσας Βεατρίκης, ωστόσο επικριτές της λένε ότι κοστίζει υπερβολικά, αφού πέρυσι ήταν ο πιο πολυδάπανος στην Ευρώπη, καθώς ξόδεψε 39,9 εκατομμύρια ευρώ.
 
Το τηλεοπτικό δίκτυο RTL δημοσίευσε έγγραφα που δείχνουν ότι ένας γείτονας έλαβε 461.000 ευρώ καθώς ενοικίασε στην ολλανδική κυβέρνηση για ένα διάστημα 30 ετών ένα οικόπεδο με το οποίο γειτνιάζει το ακίνητο προκειμένου να κατασκευαστεί ο φράκτης. Το οικόπεδο έχει αγοραστική αξία περίπου 35.000 ευρώ μόνο.
 
«Το ολλανδικό κράτος καταληστεύτηκε» ήταν ο τίτλος ενός άρθρου. «Το ολλανδικό κράτος ‘έσκασε’ μισό εκατομμύριο για έναν φράκτη» ανέφερε ένας άλλος τίτλος.
 
«To ζήτημα είναι να μάθουμε εάν είναι απαραίτητο να ενοικιάσουμε ένα κομμάτι γης του γείτονα για μισό εκατομμύριο ευρώ αντί να κατασκευάσουμε τον φράκτη στη δική μας γη» τόνισε  ο βουλευτής της αντιπολίτευσης Αλεξάντερ Πέκτολντ.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 07:40