search
ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:50
MENU CLOSE

Υπομονή, μην ζητάτε ξεναγήσεις στην Αμφίπολη

21.08.2014 12:11
Αμφίπολη: Προτεραιότητα η συντήρηση των ευρυμάτων - Media

Υπομονή σ' όσους θέλουν να επισκεφτούν την Αρχαία Αμφίπολη συστήνει μ' ανακοίνωσή της η αρμόδια για τις έρευνες εφορεία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά,  " η ΚΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων.

Υπομονή σ' όσους θέλουν να επισκεφτούν την Αρχαία Αμφίπολη συστήνει μ' ανακοίνωσή της η αρμόδια για τις έρευνες εφορεία, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά,  " η ΚΗ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων, που πραγματοποιεί την αρχαιολογική ανασκαφή στον Τύμβο Καστά στην Αμφίπολη, αναμένει την εύλογη κατανόηση όσων φορέων (πολιτικών, επιστημονικών, κοινωνικών) ζητούν ξενάγηση και ενημέρωση για την διεξαγόμενη έρευνα.
 
Βρισκόμαστε μπροστά σε μία σημαντική εν εξελίξει αρχαιολογική ανασκαφή που πρέπει να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα.
 
Το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημερώνει τακτικά για την πρόοδο των εργασιών που ενδιαφέρει όχι μόνο την ελληνική αλλά και την διεθνή κοινή γνώμη.
Η υπηρεσία μας θα είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου φορέα μόλις ολοκληρωθεί η κρίσιμη φάση της ανασκαφής που διεξάγεται ήδη".

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΡΙΤΗ 23.04.2024 22:47