search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:30
MENU CLOSE

1500 ευρώ το ετήσιο μίσθωμα για την επιχείρηση θαλάσσιων σπορ στο Καλό Λιβάδι !

22.08.2014 13:13
1500 ευρώ το ετήσιο μίσθωμα για την επιχείρηση θαλάσσιων σπορ στο Καλό Λιβάδι ! - Media

Σύμβαση – πρόκληση μεταξύ του Δήμου Μυκόνου και της επιχείρησης των θαλάσσιων σπορ στην παραλία Καλό Λιβάδι, αποκαλύφθηκε από την έρευνα που γίνεται από το Υπουργείο Εσωτερικών, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα της 11ης Αυγούστου, με θύμα ένα παιδί 10 ετών.

Σύμβαση – πρόκληση μεταξύ του Δήμου Μυκόνου και της επιχείρησης των θαλάσσιων σπορ στην παραλία Καλό Λιβάδι, αποκαλύφθηκε από την έρευνα που γίνεται από το Υπουργείο Εσωτερικών, με αφορμή το τραγικό δυστύχημα της 11ης Αυγούστου, με θύμα ένα παιδί 10 ετών.
 
Το ετήσιο μίσθωμα ανέρχεται στα 1500 ευρώ, δηλαδή λιγότερα από 130 ευρώ το μήνα για το 12μηνο ή 300 ευρώ μηνιαίως για το εύρος της τουριστικής περιόδου στο νησί που υπολογίζεται σε 5 μήνες, από Μάιο ως Σεπτέμβριο.
 
Από το ποσό αυτό που καταβάλει η επιχείρηση που λειτουργεί σε μια από τις εμπορικότερες παραλίες της Μυκόνου, το ελληνικό Δημόσιο εισπράττει 300,20 ευρώ, δηλαδή το 20% του μισθώματος.
 
Μ’ αυτά τα δεδομένα ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος, ζήτησε εκ νέου έρευνα από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου, η οποία του απέστειλε το πόρισμα για την εκμίσθωση.
 
Σύμφωνα με αυτό, η τελευταία σύμβαση μεταξύ του Δήμου Μυκόνου και του ιδιοκτήτη μισθωτή δεν είχε προσυπογραφεί ακόμη από τον προϊστάμενο της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου και για το λόγο αυτό ο υπουργός, που είχε παραγγείλει τη διενέργεια της σχετικής έρευνας μετά τις αποκαλύψεις από τον Τύπο για παραβάσεις στη διαδικασία εκμίσθωσης του αιγιαλού, ζήτησε περαιτέρω έρευνα από τον γενικό γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, Σπ. Σπυρίδων.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24