search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:14
MENU CLOSE

Βραζιλία: Δύο κρατούμενοι αποκεφαλίστηκαν σε εξέγερση φυλακισμένων

25.08.2014 05:28
Εβδομήντα άνθρωποι φυλακίστηκαν για κατασκοπεία στο Ιράν - Media

Δύο φυλακισμένοι αποκεφαλίστηκαν και δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι κρατούνται όμηροι σε μια εξέγερση η οποία ξέσπασε σε φυλακή στην πολιτεία Παρανά της νότιας Βραζιλίας, δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας.

Δύο φυλακισμένοι αποκεφαλίστηκαν και δύο σωφρονιστικοί υπάλληλοι κρατούνται όμηροι σε μια εξέγερση η οποία ξέσπασε σε φυλακή στην πολιτεία Παρανά της νότιας Βραζιλίας, δήλωσε ένας αξιωματικός της αστυνομίας.«Μια ομάδα φυλακισμένων στασίασε κατά τη διάρκεια του γεύματος και πήρε ομήρους δύο φύλακες. Κατόπιν αποκεφάλισε δύο κρατούμενους. Υπάρχουν εδώ 1.400 κρατούμενοι και το 80% της φυλακής ελέγχεται» από τους εξεγερμένους κρατούμενους, δήλωσε ο Μιγκέλ Γιανέλα, ένας αξιωματικός της αστυνομίας. Δεν είναι σαφές πόσοι είναι οι κρατούμενοι που έχουν στασιάσει.

Σύμφωνα με τον ειδησεογραφικό ιστότοπο G1, υπάρχουν πολλοί τραυματίες μεταξύ των φυλακισμένων. Στη Βραζιλία υπάρχουν σήμερα 548.000 φυλακισμένοι, αλλά η χώρα θα χρειαστεί να κατασκευάσει σωφρονιστικά καταστήματα χωρητικότητας 207.000 θέσεων για να επιλύσει το πρόβλημα του υπερπληθυσμού στις φυλακές, σύμφωνα με την μη κυβερνητική οργάνωση Conectas.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 14:12