search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:44
MENU CLOSE

Πρεμιέρα με το «δεξί» για Πανιώνιο (Video)

26.08.2014 06:40
Πρεμιέρα με το «δεξί» για Πανιώνιο (Video) - Media

Με τον Απόστολο Γιάννου να σκοράρει δύο φορές, ο Πανιώνιος νίκησε στη Νέα Σμύρνη με 2-1 τον Εργοτέλη και ξεκίνησε με τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας

Με τον Απόστολο Γιάννου να σκοράρει δύο φορές, ο Πανιώνιος νίκησε στη Νέα Σμύρνη με 2-1 τον Εργοτέλη και ξεκίνησε με τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, επικρατώντας των Κρητικών για πρώτη φορά μετά από έξι χρόνια!
 
Η κινητικότητα και ο ενθουσιασμός με τον οποίο ξεκίνησαν οι γηπεδούχοι δημιούργησε προβλήματα στον Εργοτέλη, που δεν μπορούσε να κρατήσει την μπάλα και να ελέγξει το ρυθμό. Ως εκ τούτου, μετά τα άστοχα σουτ των Μητρόπουλου (3΄) και Μασούρα (12΄) ήρθε το 1-0 με το κοντινό πλασέ του Γιάννου στο 15ο λεπτό, από γύρισμα του Πάνου.
 
Η χαρά των «κυανέρυθρων» διήρκεσε πάντως μόλις για ένα λεπτό, καθώς στην επόμενη φάση ο έμπειρος Μέγι ισοφάρισε με κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ, στην πρώτη τελική προσπάθεια της ομάδας του. Η γρήγορη ισοφάριση επηρέασε τους γηπεδούχους, που κινδύνεψαν άμεσα και με δεύτερο γκολ στο 30ό λεπτό, όταν ο Γιαννακόπουλος χρειάστηκε να επέμβει αποτελεσματικά στην προσπάθεια του Χαλκιαδάκη.
 
Ο Τσέρνι «απάντησε» στις αποκρούσεις στο 40΄, σε αξιόλογο σουτ του Γιάννου, ενώ η ευκαιρία για το 2-1 χάθηκε στο 44΄, με το σουτ του Μπούζα να σταματά στο δοκάρι του Εργοτέλη, ενώ στο 45΄ το απευθείας φάουλ του Μητρόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε ανάλογο ρυθμό, με τους Κρήτες να χάνουν μεγάλη ευκαιρία στο 51ο λεπτό όταν ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε εξαιρετικά την κοντινή κεφαλιά του Καζναφέρη, ενώ στο 54΄ ο Γιάννου νικήθηκε στο τετ α τετ με τον Τσέρνι.
 
Η είσοδος του Ιμπαγάσα στη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα βοήθησε να «ανοίξει» κι άλλο το παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να γίνονται απειλητικοί, αρχικά με την κεφαλιά του Λυκογιάννη να περνά μόλις άουτ (64΄) και στη συνέχεια με νέα κεφαλιά του Γιοβάνοβιτς (69΄) που «έβγαλε» ο γκολκίπερ του Πανιωνίου, για να δώσει τελικά τη νίκη στους γηπεδούχους με δεύτερο έξοχο γκολ ο Γιάννου στο 85ο λεπτό.
 

 
Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Μητρόπουλος, Τασούλης, Παντίδος, Μπούζας (59’ Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Μασούρας (63’ Φούντας), Πάνος, Γιάννου (88’ Γκίνη), Σιώπης, Γκέζος. 

Εργοτέλης (Φεράντο): Τσέρνι, Πίτσος, Μέγι, Γιοβάνοβιτς, Χαντί, Κοζορώνης, Ρέντζας, Γιουσούφ (83’ Παμλίδης), Λυκογιάννης, Χαλκιαδάκης (61’ Άλαν Ντα Σίλβα), Στράους (46’ Καζναφέρης). 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 16:42