search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 02:41
MENU CLOSE

Εποχή Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ

26.08.2014 06:52
Εποχή Μπαλοτέλι στη Λίβερπουλ - Media

Και επίσημα κάτοικος Άνφιλντ είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη Λίβερπουλ να ανακοινώνει το βράδυ της Δευτέρας την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού

Και επίσημα κάτοικος Άνφιλντ είναι ο Μάριο Μπαλοτέλι με τη Λίβερπουλ να ανακοινώνει το βράδυ της Δευτέρας την απόκτηση του Ιταλού επιθετικού που άφησε τη Μίλαν ύστερα από 1,5 χρόνο, όπου πέτυχε 30 γκολ σε 54 συμμετοχές.
 
Η μεταγραφή του «Σούπερ Μάριο» υπολογίζεται περίπου στα 20 εκατ. ευρώ, με τον 24χρονο φορ να υπογράφει πολυετές συμβόλαιο και να παίρνει -όπως αναμενόταν- τη φανέλα με το 45. Αυτή είναι η ένατη προσθήκη για τη Λίβερπουλ στη τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, με τον Μπαλοτέλι να αναμένεται να καλύψει το κενό του Σουάρες.
 
«Είμαι πολύ χαρούμενος. Συζητούσαμε καιρό για να έρθω στην ομάδα και τώρα πια είμαι εδώ. Η Λίβερπουλ είναι μια απ’ τις κορυφαίες ομάδες στην Αγγλία και το ποδόσφαιρο στο Νησί είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Έχουμε μια σπουδαία ομάδα, με νέους παίκτες και γι’ αυτό ήρθα εδώ», είπε στις πρώτες του δηλώσεις ο (τρελό) Μάριο!
 
Η Σίτι έδειξε ποιος είναι το αφεντικό
 
Υπό το βλέμμα του νεοαποκτηθέντα Μάριο Μπαλοτέλι, οι «κόκκινοι» δεν κατάφεραν να αντισταθούν στην Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε στο «Etihad» με 3-1 στο πρώτο μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς ρίχνοντας την αυλαία της 2ης αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ.
 
Ο Γιόβετιτς εκμεταλλεύτηκε αμυντική αδράνεια της Λίβερπουλ και άνοιξε το σκορ στο 41’, με την ομάδα του μέχρι εκείνο το σημείο να μην έχει απειλήσει ιδιαίτερα. 

Το μάθημα δεν έγινε πάθημα για τους παίκτες του Μπρένταν Ρότζερς. Διότι στο 55’ ο Μαυροβούνιος εκμεταλλεύτηκε ξανά τα κενά πίσω και με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα σήκωσε στο πόδι το γήπεδο, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη. Το… κερασάκι στην τούρτα μπήκε απ’ τον Αγουέρο στο 69’, ο οποίος στην πρώτη του επαφή με την μπάλα, σκόραρε κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των «πολιτών». 

Το μόνο που εντέλει κατάφεραν οι «κόκκινοι» (με τη βοήθεια της Σίτι) ήταν να πετύχουν το (αυτο)γκολ της τιμής, όταν στο 83’ ο Ζαμπαλέτα σκόραρε σε λάθος πλευρά και διαμόρφωσε το τελικό 3-1, με την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ να προβληματίζει. 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 01:43