search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:33
MENU CLOSE

Άκαρπες οι έρευνες του Γάλλου «κροκοδειλάκια» για τον Σήφη

28.08.2014 04:44
Άκαρπες οι έρευνες του Γάλλου «κροκοδειλάκια» για τον Σήφη - Media

Σε πλήρη εξέλιξη είναι από την Τρίτη η επιχείρηση εντοπισμού του κροκόδειλου Σήφη, από τον Γάλλο ερπετολόγο Ολιβιέ Μπεχρά, που μετέβη στην Κρήτη για να προσφέρει τη βοήθειά του.

Σε πλήρη εξέλιξη είναι από την Τρίτη η επιχείρηση εντοπισμού του κροκόδειλου Σήφη και της παρέας που πιθανολογείται ότι έχει, από τον Γάλλο ερπετολόγο Ολιβιέ Μπεχρά, που μετέβη στην Κρήτη για να προσφέρει τη βοήθειά του.

Ο γνωστός «κροκοδειλάκιας» δεν έχει δει μέχρι στιγμής τον Σήφη στη τεχνητή λίμνη του Φράγματος των Ποταμών ενώ από το πρωί της Τετάρτης η επιχείρηση συνεχίζεται σε αποκλεισμένη περιοχή, ώστε να διασφαλιστεί η ησυχία που χρειάζεται.

Τις επόμενες μέρες μάλιστα, όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος της επιτροπής και προϊσταμένη της Δασικής Υπηρεσίας Ρεθύμνου, Χαρίκλεια Καργιολάκη, θα γίνουν αυτοψίες και έλεγχος στην λεκάνη κατάκλισης του Φράγματος, ώστε να καθοριστεί ο κατάλληλος τρόπος για την σύλληψη του κροκόδειλου.

«Οι αυτοψίες αυτές απαιτούν απόλυτη ησυχία και συγκέντρωση και για το λόγο αυτό θα ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα. Παρακαλούμε για την κατανόηση των κατοίκων και των επισκεπτών της περιοχής» αναφέρει η ανακοίνωση.

Να θυμίσουμε ότι ο κροκόδειλος εθεάθη τυχαία στην περιοχή, στις αρχές Ιουλίου, από πυροσβέστες που έκαναν περιπολία. Από τότε όμως και παρά τις προσπάθειες που γίνονται, αρνείται πεισματικά να «παραδοθεί». Θεωρείται πιθανό να μην είναι μόνος του.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 01:32