search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:30
MENU CLOSE

Μαγεία στο σεληνόφως

27.08.2014 21:00
Μαγεία στο σεληνόφως - Media

Ένας υπερόπτης, πλην ακαταμάχητος, μάγος που απεχθάνεται τους πνευματιστές έχει ως στόχο να ξεσκεπάσει την απάτη μιας υποτιθέμενης μέντιουμ, της Σοφί. 

 
Σκηνοθεσία: Γούντι Άλεν
Παίζουν: Έμα Στόουν, Κόλιν Φερθ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Τζάκι Γουίβερ,
Χάμις Λινκλέιτερ, Αϊλίν Άτκινς
 
Ένας υπερόπτης, πλην ακαταμάχητος, μάγος που απεχθάνεται τους πνευματιστές έχει ως στόχο να ξεσκεπάσει την απάτη μιας υποτιθέμενης μέντιουμ, της Σοφί. Ο Στάνλεϊ θα καταφθάσει στη γαλλική Ριβιέρα ύστερα από προτροπή ενός φίλου του, όχι ως παραθεριστής, αλλά ως ο κατάλληλος για να διαλευκάνει μια υπόθεση. Στη βίλα των Κάτλιντζ η μητέρα Γκρέις έχει αναθέσει στη γοητευτική Σοφί να τη βοηθήσει να επικοινωνήσει με το πνεύμα του συζύγου της. Κι όμως, προς μεγάλη έκπληξη όλων η νεαρή μάντισσα θα φέρει σε πολύ δύσκολη θέση τον Στάνλεϊ… Με φόντο τις αριστοκρατικές επαύλεις, τα μικρά τζαζ μπαρ και τις ατελείωτες αμμουδιές της Κυανής Ακτής, ο Γούντι Άλεν πλέκει για ακόμα ένα καλοκαίρι μια απολαυστική ιστορία.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 16:30