search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:18
MENU CLOSE

Ορκωμοσία στην Αθήνα με ισχυρή αστυνομική παρουσία(ΦΩΤΟ+Video)

29.08.2014 06:29
Ορκωμοσία στην Αθήνα με ισχυρή αστυνομική παρουσία(ΦΩΤΟ+Video) - Media

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας για την τελετή ορκωμοσίας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Ρ/Σ Αθήνα 9.84 (Γκάζι).

Αυξημένα είναι τα μέτρα ασφαλείας για την τελετή ορκωμοσίας του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο του Ρ/Σ Αθήνα 9.84 (Γκάζι).

O επανεκλεγείς Δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, κατά την άφιξη του.

Με πατερίτσες λόγω ατύχηματος στις διακοπές

Στο σημείο είχαν συγκεντρωθεί και μέλη της Χρυσής Αυγής καθώς ανάμεσα στους δημοτικούς συμβούλους που ορκίστηκαν ήταν ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης και η Ουρανία Μιχαλολιάκου η κόρη του επίσης προφυλακισμένου αρχηγού της οργάνωσης.

Πρώτος στο χώρο που έγινε η τελετή έφτασε ο Ηλίας Παναγιώταρος. "Τίμα τα γαλόνια σου, ούτε για φακή δεν κάνεις" είπε απευθυνόμενος στους αστυνομικούς.

Δεν δίστασε να αποκαλέσει μάλιστα «ηλίθιο» τον Δήμαρχο της Αθήνας.

Αντιφασιστικές οργανώσεις πραγματοποίησαν συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας ενάντια στην παρουσία της Χρυσής Αυγής στο δημοτικό συμβούλιο.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 15:17