search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:37
MENU CLOSE

Και πάλι έγκυος η Σακίρα

29.08.2014 10:39
Και πάλι έγκυος η Σακίρα - Media

Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα και ο σύντροφος της, διεθνής Ισπανός ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ, όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη

Το δεύτερο παιδί τους περιμένουν η Κολομβιανή τραγουδίστρια Σακίρα και ο σύντροφος της, διεθνής Ισπανός ποδοσφαιριστής Ζεράρ Πικέ, όπως δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στη λατινοαμερικάνικη έκδοση του περιοδικού Cosmopolitan.
 
«Η αλήθεια είναι, πως ναι, είμαι έγκυος» ανέφερε η τραγουδίστρια στο περιοδικό, του οποίου το εξώφυλλο θα κοσμεί για το μήνα Σεπτέμβριο, σε ένα τεύχος που θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα.
 
Η 37χρονη καλλιτέχνιδα, η οποία έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία Γκράμι, επιβεβαίωσε με αυτόν τον τρόπο τις φήμες που είχαν κυκλοφορήσει και έκαναν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της, μετά τη συμμετοχή της στην τελετή λήξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Βραζιλία, τον Ιούλιο.
 
Το περιοδικό δεν διευκρινίζει πόσο μηνών είναι η Σακίρα, ωστόσο τονίζει ότι το πρώτο της παιδί, ο Μίλαν, ηλικίας 1,5 έτους, θα αποκτήσει σύντομα αδελφάκι.
 
Η Σακίρα και ο 27χρονος ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα Πικέ, γνωρίστηκαν κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ του 2010 στη Νότια Αφρική και είναι επίσημα ζευγάρι από το 2011.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 00:31