search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:36
MENU CLOSE

Μεγάλη πυρκαγιά στην Κίσσαμο Χανίων-Εκκενώθηκε οικισμός

30.08.2014 08:20
Μεγάλη πυρκαγιά στην Κίσσαμο Χανίων-Εκκενώθηκε οικισμός - Media

Μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 06.30 το πρωί σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αμυγδαλοκεφάλι Κισσάμου Χανίων.

Μαίνεται μεγάλη πυρκαγιά που εκδηλώθηκε στις 06.30 το πρωί σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή Αμυγδαλοκεφάλι Κισσάμου Χανίων.

Η φωτιά εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες και από την μέχρι τώρα εξέλιξη καίει χορτολοβαδική και καλλιεργήσιμη κυρίως από ελιές έκταση ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στο σημείο δημιουργούν αντιπυρικές ζώνες ώστε οι φλόγες να μην φθάσουν μέχρι τους οικισμούς που υπάρχουν στην περιοχη.

Παρόλα αυτά για προληπτικούς λόγους κρίθηκε πώς θα πρέπει να εκκενωθεί ο οικισμός Λιβάδια.Από τις φλόγες κάηκαν, σύμφωνα με τον προϊστάμενο Πολιτικής Προστασίας της περιφερειακής ενότητας Χανίων, Τάσο Κουρουπάκη, δύο παλιές αγροικίες.

Υπάρχουν, επίσης, αναφορές και για σοβαρές ζημιές που υπέστη σπίτι στην ίδια περιοχή, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχει ισχυρή δύναμη της Πυροσβεστικής με 33 πυροσβέστες και 15 οχήματα, 16 άτομα πεζοπόρο τμήμα ενώ πραγματοποιούν ρίψεις και δύο πυροσβεστικά ελικόπτερα
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 15:36