search
ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:29
MENU CLOSE

Νέα πύρινα μέτωπα σε Μέγαρα, Πελοπόνησσο, Μανιάκι Γαργαλιάνων και Σαλαμίνα

18.07.2010 18:41
Νέα πύρινα μέτωπα σε Μέγαρα, Πελοπόνησσο, Μανιάκι Γαργαλιάνων  και Σαλαμίνα - Media

Στα Αμπελάκια Σαλαμίνας εκδηλώθηκε πυρκαγιά λίγο μετά τις 16.00 της Κυριακής, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες άρπαξαν ξερά χόρτα. στην περιοχή βρίσκονται τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα, ένα ελικόπτερο και 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Η φωτιά τέθηκε λίγο μετά τις 17:30 υπό έλεγχο. Η φωτιά στα Μέγαρα εκδηλώθηκε στο όρος Καντήλι σε δασώδη περιοχή και δεν απειλεί οικισμούς σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο, ένα ελικόπτερο και 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Στα Αμπελάκια Σαλαμίνας εκδηλώθηκε πυρκαγιά λίγο μετά τις 16.00 της Κυριακής, όταν κάτω από άγνωστες συνθήκες άρπαξαν ξερά χόρτα. στην περιοχή βρίσκονται τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα, ένα ελικόπτερο και 30 πυροσβέστες με 10 οχήματα. Η φωτιά τέθηκε λίγο μετά τις 17:30 υπό έλεγχο.

Η φωτιά στα Μέγαρα εκδηλώθηκε στο όρος Καντήλι σε δασώδη περιοχή και δεν απειλεί οικισμούς σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Στο έργο της κατάσβεσης συμμετέχουν ένα πυροσβεστικό αεροπλάνο, ένα ελικόπτερο και 33 πυροσβέστες με 11 οχήματα.

Φλόγες αποτέφρωσαν στρέμματα δάσους στην Πελοπόννησο. Υπό έλεγχο τέθηκε λίγο πριν τις 17:45 της Κυριακής η φωτιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στον Άγιο Γεώργιο Κυνουρίας, στην Αρκαδία. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 6 οχήματα και δύο αεροπλάνα.

Από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εκδηλώθηκε το απόγευμα, πυρκαγιά σε δύσβατη δασική περιοχή, στο Μανιάκι Γαργαλιάνων, στη θέση Τουλούπα Χάνι. Στο μέτωπο της φωτιάς έσπευσαν 20 πυροσβέστες με 7 οχήματα, ενώ έκαναν ρίψεις και 4 αεροσκάφη. Μία ώρα μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς η πυροσβεστική κατάφερε να τη θέσει υπό μερικό έλεγχο. Οι πυροσβέστες εξακολουθούν να βρίσκονται στο σημείο, για να αντιμετωπιστούν τυχόν αναζωπυρώσεις.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 28.03.2024 23:27