search
ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:21
MENU CLOSE

Super League: Μεγάλη ανατροπή για ΠΑΟ, «γκέλα» για Ολυμπιακό (Video)

01.09.2014 06:54
Super League: Μεγάλη ανατροπή για ΠΑΟ, «γκέλα» για Ολυμπιακό (Video) - Media

Πρώτο κάζο για τους Πρωταθλητές Ελλάδας που έμειναν στο «Χ» στο Αγρίνιο, ενώ ο Παναθηναϊκός με γκολ στο 91’ και στο 94’ (!) έκαμψαν την αντίσταση του Πανιωνίου. Παρακολουθήστε τα highlights από όλες τις αναμετρήσεις.

Πρώτο κάζο για τους Πρωταθλητές Ελλάδας που έμειναν στο «Χ» στο Αγρίνιο, ενώ ο Παναθηναϊκός με γκολ στο 91’ και στο 94’ (!) έκαμψαν την αντίσταση του Πανιωνίου. Εύκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ (4-0 τον Πλατανιά), ενώ στην πρώτη θέση της βαθμολογίας με 2 στα 2 ο Ατρόμητος. Η δεύτερη αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αποψινή αναμέτρηση μεταξύ Ο
 
Αναλυτικά οι αναμετρήσεις της Κυριακής:
 
 
Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1
 
 
Με απίστευτη ανατροπή στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Παναθηναϊκός απέφυγε την έκπληξη στο άδειο λόγω τιμωρίας «Απόστολος Νικολαΐδης» και νίκησε τον Πανιώνιο 2-1, καταγράφοντας την πρώτη φετινή του νίκη στη Σούπερ Λίγκα.
 
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορεξάτοι, αλλά αν εξαιρεθεί η φάση στο 2ο λεπτό με τον Γιαννακόπουλο να σώζει την εστία του στο κοντινό σουτ του Μέντες, πέραν τούτου μηδέν στο πηλίκο…
 
Οι «κυανέρυθροι» δεν άργησαν να ισορροπήσουν και δυσκόλεψαν την ανάπτυξη των αντιπάλων τους, με τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου να χάνουν το ρυθμό τους και κατ΄ επέκταση να μην μπορούν να απειλήσουν.
 
Στο δεύτερο μέρος και με το περιθώριο να έχει στενέψει ο Παναθηναϊκός πίεσε περισσότερο για το γκολ. Στο 63΄ η κεφαλιά του Πέτριτς πέρασε μόλις άουτ, στο 65΄ ο Σίλντεφελντ απέτυχε να κάνει την προβολή από κοντά και στο 68΄ ο Γιαννακόπουλος έκανε εκπληκτική απόκρουση σε τακουνάκι του Μέντες.
 
Τελικά οι «κυανέρυθροι» όχι μόνο αντιπαρήλθαν χωρίς απώλεια αυτό το δύσκολο πεντάλεπτο, αλλά «σόκαραν» τον αντίπαλό τους σκοράροντας στο 85΄, όταν ο Κοτσόλης απέκρουσε το σουτ του Γιάννου αλλά ο Μπουμάλ πήρε το ριμπάουντ και «έγραψε» το 0-1.
 
Οι παίκτες του Αναστασίου, πάντως, δεν παράτησαν το παιχνίδι και τελικά έφτασαν στην ισοφάριση στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Ατζαγκούν, μετά από κεφαλιά-πάσα του Μέντες, ενώ η εκπληκτική ανατροπή ολοκληρώθηκε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με κεφαλιά του Πέτριτς.
 
Παρά τη νίκη, πάντως, ο Παναθηναϊκός προβλημάτισε για δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι στο πρωτάθλημα. Η απουσία του Μπεργκ κάνει δύσκολο το «εύκολο γκολ», ενώ η απουσία ενός ικανού πλέι μέικερ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής.
 
Στον αντίποδα ο Πανιώνιος υπήρξε μαχητικός, έφτασε κοντά σε μια μεγάλη νίκη αλλά ομάδα που προηγείται στο 85΄ και χάνει το παιχνίδι στις καθυστερήσεις απλά δεν έχει χαρακτήρα.
 

 

Παναθηναϊκός (Αναστασίου): Κοτσόλης, Μέντες, Κλωναρίδης (76’ Ατζαγκούν), Λαγός, Ζέκα, Νάνο, Σίλντενφελντ, Ντίνας (54’ Καρέλης), Μπούρμπος (82’ Μπούι), Πράνιτς, Πέτριτς. 

Πανιώνιος (Τερεζόπουλος): Γιαννακόπουλος, Τασουλής, Χατζηισιαίας, Παντίδος, Μπούζας (83’ Ιμπαγάσα), Μπουμάλ, Κολοβός (76’ Φούντας), Σιώπης (68’ Γκίνη), Πάνος, Μητρόπουλος, Γιάννου. 
 
 
 
Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 0-4
 
 
Η εμπειρία της ομάδας και η κλάση κάποιων από τις μονάδες της έκαναν τη διαφορά για τον ΠΑΟΚ, που πέρασε με 4-0 από τα Χανιά απέναντι στον Πλατανιά και πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.
 
Μετά το πρώτο «αναγνωριστικό» τέταρτο οι φιλοξενούμενοι του Άγγελου Αναστασιάδη άρχισαν να πατούν καλύτερα στο χορτάρι και απείλησαν άμεσα στο 18΄, όταν στο συρτό σουτ του Κάτσε η μπάλα κόντραρε και βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Περιστερίδη, ενώ στο επόμενο λεπτό ο Σαλπιγγίδης αστόχησε σε άδεια εστία!
 
Τελικά οι Θεσσαλονικείς μετουσίωσαν σε γκολ την ανωτερότητά τους με τον Αθανασιάδη, όταν στο 39ο λεπτό και σε εκτέλεση κόρνερ ο διεθνής επιθετικός «έγραψε» το 0-1 με ωραία κεφαλιά.
 
Ο ΠΑΟΚ διπλασίασε στο 52΄, με τον Σαλπιγγίδη να «εξιλεώνεται» για τη μεγάλη χαμένη ευκαιρία και να σκοράρει το 0-2 ύστερα από ωραία ενέργεια και γύρισμα του Σκόνδρα από τη δεξιά πλευρά.
 
Το γκολ του έμπειρου ποδοσφαιριστή όχι μόνο σφράγισε τη μοίρα του αγώνα αλλά και τη φυσιογνωμία του ως το τέλος, αφού ο «Δικέφαλος» άνετος πια έδωσε χώρο στον (απογοητευμένο) Πλατανιά, που όμως δεν είχε το σθένος και την πίστη για την ανατροπή, ενώ τελείωσε τον αγώνα και με δέκα παίκτες λόγω της αποβολής του Τετέι στο 80΄, για επικίνδυνη προβολή στον Κατσικά.
 
Ο αγώνας είχε όμως συγκινήσεις ως το τέλος, με τον Μακ να κάνει το 0-3 στο 82΄, τον Πλατανιά να απαντά με δοκάρι του Τόρες στο 86΄ και τον Σκόνδρα να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 89΄, από εξαιρετική μπαλιά του Σλοβάκου συμπαίκτη του.
 

 

Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Περιστερίδης, Μπανανά, Αγκιλέρα, Νέπλιακ, Ζαραδούκας, Αποστολόπουλος (78’ Κουλιμπαλί), Μενδρινός, Μαχαμάτ, Τσουράκης, Γουνδουλάκης (62’ Τετέ), Ναζλίδης (58’ Τόρες) 

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): Γλύκος, Ρατς, Τζαβέλλας, Βίτορ, Σκόνδρας, Μαντούρο (27’ λ.τ. Τζανδάρης), Κάτσε, Τζιόλης (77’ Κατσικάς), Σαλπιγγίδης, Μακ, Αθανασιάδης 
 
 
Ξάνθη-Κέρκυρα 0-0
 
 
Χωρίς νικητή τελείωσε η αναμέτρηση στα Πηγάδια ανάμεσα στη Ξάνθη και στην Κέρκυρα (0-0), στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
 
Το τελικό αποτέλεσμα αδικεί τους φιλοξενούμενους που ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, ενώ είχαν δύο δοκάρια κι ένα ακυρωθέν γκολ που έπρεπε να μετρήσει!
 
Η Κέρκυρα στάθηκε καλύτερα στα πρώτα 45 λεπτά, ενώ στο διάστημα αυτό της ακυρώθηκε κανονικό γκολ! Στο 22΄ ο Χαβίτο νίκησε με κεφαλιά τον Κυριακίδη, αλλά το γκολ δε μέτρησε. Ο σκόρερ των «Φαιάκων» υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ, που, όμως, καταφανώς δεν ήταν!
 
Νέα μεγάλη φάση για τους φιλοξενούμενους στο 36΄, με τον Καϊκούτ να μη μπορεί να νικήσει από πολύ κοντά τον Κυριακίδη. Η ατυχία για τους νησιώτες συνεχίστηκε και στο ξεκίνημα της επανάληψης με τον Ρόχας να σημαδεύει το δοκάρι του Κυριακίδη, ενώ στο 61΄ ο Λισγάρας έδιωξε πάνω στη γραμμή το σουτ του Κοντού.
 
Η πρώτη κλασική ευκαιρία για τους Ακρίτες σημειώθηκε στο 63΄, όταν ο Κανακούδης στην προσπάθειά του να απομακρύνει λίγο έλλειψε να στείλει άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
 
Δεύτερο δοκάρι για την Κέρκυρα στο 81΄ μετά από προσπάθεια του Κόντου, ενώ στην επαναφορά της μπάλας ο Χαβίτο δε μπόρεσε να σκοράρει.
 

 
Ξάνθη (Τσιώλης): Κυριακίδης, Λισγάρας, Γούτας, Ράνος (46’ Καπετάνος), Ομπόντο (66’ Βασιλακάκης), Λουσέρο, Ολιβέιρα, Μπαξεβανίδης, Σολτάνι, Μπέρτος, Παπαστεριανός (46’ Φλίσκας). 

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέτκους, Καρντόσο, Βενέτης, Γκόμες, Καϊκούτ (81'Μαρκόφσκι), Κανακούδης, Μαραγκός, Ναγιάρ, Σάντσεθ (58’ Κοντός), Χαβίτο, Ρόχας (90'+1'Ντιμιτρόφσκι) 
 
 
Αστέρας Τρίπολης-Λεβαδειακός 2-1
 
 
Την πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας σημείωσε ο Αστέρας Τρίπολης, που παρά την κούραση από τον αγώνα της περασμένης Πέμπτης εναντίον της Μακάμπι Τελ Αβίβ για το Γιουρόπα Λιγκ, νίκησε στο «Θ. Κολοκοτρώνης» τον Λεβαδειακό με 2-1.
 
Η νίκη της αρκαδικής ομάδας αποκτά ακόμη μεγαλύτερη διάσταση αν ληφθεί υπόψη η «ψυχρολουσία» των γηπεδούχων, καθώς πριν καν συμπληρωθούν τα πρώτα 25 δευτερόλεπτα της αναμέτρησης οι «πράσινοι» από τη Βοιωτία άνοιξαν το σκορ με κεφαλιά του Κονέ, ύστερα από ολιγωρία των παικτών του Αστέρα.
 
Σταδιακά οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη ξεπέρασαν το «σοκ», επέβαλαν το ρυθμό τους και τελικά κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν πριν λήξει το ημίχρονο, όταν στο 23ο λεπτό ο Ρόλε έκανε το 1-1, επίσης με κεφαλιά, σε σέντρα του Μπαράλες, με τον Αργεντινό σέντερ φορ να «σημαδεύει» το δοκάρι του Στρατηλάτη στο 36΄.
 
Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους Πελοποννήσιους, που κυριάρχησαν απόλυτα, πίεσαν για το τέρμα της ανατροπής και της νίκης και αφού είδαν τον τερματοφύλακα του Λεβαδειακού να κάνει σπουδαία απόκρουση στο 61΄ σε σουτ του Ρόλε, το πέτυχαν τελικά με τον ίδιο παίκτη στο 66ο λεπτό.

 
Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκοϊάν, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Ουσέρο, Μάσα (70’ Μουνάφο), Μπακασέτας (57’ Φακούντο Πάρα), Ρόλε, Μπαράλες (83’ Φερνάντες). 

Λεβαδειακός (Παντελίδης): Στρατηλάτης, Βούκσεβιτς, Πρόγιτς, Κώτσιος, Τομάς (70’ Γιακουμάκης), Πίντερ, Ζίτο, Μιλοσάβλιεφ (46’ Μάντζιος), Κονέ, Νικολακάκης (42’ Γεωργιάδης), Ορτέγκα. 
 
 
 
Νίκη Βόλου-Ατρόμητος 0-1
 
 
Ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος και σαφώς πιο έτοιμος… ελέω Γιουρόπα Λιγκ από τη Νίκη Βόλου, την οποία νίκησε με 1-0 στο Πανθεσσαλικό στάδιο διπλασιάζοντας τις επιτυχίες του στη Σούπερ Λίγκα.
 
Η ομάδα των δυτικών προαστίων ήταν πολύ ανώτερη του αντιπάλου της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, πίεσε πολύ τους Θεσσαλούς, έχασε ευκαιρίες και πήγε στο ημίχρονο προηγούμενο χάρις στο γκολ του Φυτανίδη με κεφαλιά στο 26ο λεπτό, ύστερα από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία.
 
Στο πρώτο 45λεπτο της απόλυτης κυριαρχίας τους οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παράσχου έχασαν μεγάλες ευκαιρίες, όπως στο 8ο λεπτό (κεφαλιά του Παπάζογλου), το 20ό (σουτ του Ναπολεόνι μόλις άουτ) και το 35ο, όταν ο Ταμπάκης απέκρουσε το πλασέ του Ναπολεόνι και στη συνέχεια η μπάλα βρήκε στο δοκάρι και πέρασε κόρνερ.
 
Στο ίδιο αγωνιστικό μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, με το σοβαρό Ατρόμητο να μη δίνει δικαίωμα αμφισβήτησης της ανωτερότητάς του και να χάνει ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στο 59΄ ακυρώθηκε γκολ του Παπάζογλου με τον σκόρερ να καταλογίζεται σε θέση οφ σάιντ, ενώ ο Ναπολεόνι στάθηκε πάλι άτυχος στο 70΄, όταν το εξαιρετικό του σουτ βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.
 

Νίκη Βόλου (Βλουτ): Ταμπάκης, Μαρινάκης, Σωτηράκος, Ίβενς, Μαχλελής, Λάουκς, Μέτσε, Μουζακίτης (72’ Κοτσαρίδης), Γιαννιτσάνης (62’ Μάρτινς), Νικλητσιώτης (72’ Σταμπολζίεφ), Σκούρτης. 

Ατρόμητος (Παράσχος): Τσενάμο, Ταυλαρίδης, Φυτανίδης, Μπρίτο (66’ Μπάλλας), Ναπολεόνι (87’Λαζαρίδης), Παπάζογλου, Νάστος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος (77’ Τάτος), Πίτου Γκαρσία. 
 
 
 
Όσον αφορά τις αναμετρήσεις του Σαββάτου…:
 
 
Παναιτωλικός-Ολυμπιακός 1-1
 
 
Τους δύο πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα «άφησε» στο Αγρίνιο ο Ολυμπιακός, ο οποίος αναδείχθηκε ισόπαλος, 1-1, με τον Παναιτωλικό, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
 
Χωρίς να παίξουν καλό ποδόσφαιρο οι «ερυθρόλευκοι» δεν κατάφεραν να φύγουν νικητές από το Αγρίνιο, όπως ακριβώς συνέβη και στην περασμένη σεζόν, όταν το ματς είχε τελειώσει χωρίς τέρματα (0-0).
 
Το ματς στα πρώτα 45λεπτά δεν είχε καλό ρυθμό, ήταν κακό ποιοτικά με πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, κυρίως από τους παίκτες του Ολυμπιακού.
 
Μία και μοναδική ευκαιρία καταγράφηκε στο διάστημα των πρώτων 45 λεπτών και ανήκε στο γηπεδούχο, Παναιτωλικό. Η κεφαλιά του Κούσα από το κόρνερ του Άλβες στο 16΄ έστειλε τη μπάλα προς τη δεξιά γωνία του Ρομπέρτο, αλλά ο Μποτία ως «από μηχανής θεός» απεσόβησε το σίγουρο γκολ.
 
Οι πολλές αλλαγές που έκανε στην ενδεκάδα ο Μίτσελ δεν επέτρεψαν στους «ερυθρόλευκους» να βρουν καλό ρυθμό, σε αντίθεση με τους παίκτες του Παναιτωλικού που με πολύ καλό πρέσινγκ και πάθος στο παιχνίδι τους δεν επέτρεψαν στον αντίπαλό τους να απειλήσει την εστία του Μπρακάλι.
 
Βλέποντας τον Ολυμπιακό να έχει εμφανές πρόβλημα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, ο Μίτσελ έριξε στο παιχνίδι τον Παϊτίμ Κασάμι στο 46΄ αντί του Ντοσεβί και ο Ελβετός φρόντισε με το…καλημέρα να δικαιώσει τον προπονητή του.
 
Ένα λεπτό μετά την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 47΄ με κεφαλιά και να βάλει τον Ολυμπιακό σε…θέση οδηγού στο παιχνίδι (1-0).
 
Οι γηπεδούχοι βγήκαν στην επίθεση για να ισοφαρίσουν και στο 62΄ έφτασαν μία…ανάσα από το 1-1. Το σουτ του Κόρμπου, όμως, από το ύψος του πέναλτι ήταν απελπιστικά άστοχο.
 
Στο 77΄ ο Μποτία νικήθηκε από το Μπρακάλι στο τετ-α-τετ που είχαν, στην κορυφαία ευκαιρία των Πειραιωτών μετά το γκολ που πέτυχαν. Οι «ερυθρόλευκοι», μάλιστα, το…πλήρωσαν με τον χειρότερο τρόπο, καθώς στο 79΄ ο Κούσας ισοφάρισε με κεφαλιά για τους γηπεδούχους, μετά το κόρνερ του Θεοδωρίδη.
 
Από το 80ο λεπτό οι Πειραιώτες έμειναν με 10 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο, καθώς ο Εντινγκά δεν κατάφερε να συνεχίσει το ματς λόγω τραυματισμού κι έφυγε από τον αγωνιστικό χώρο ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές από το Μίτσελ.

 
Παναιτωλικός (Χάβος): Μπρακάλι, Κουτρομάνος, Κ. Μαρτίνες, Κούσας, Άλβες, Καπέλ, Μαλεζάς, Γοδόϊ, Ν. Μαρτίνες, Μύγας (57’ Κόρμπος), Παπουτσογιαννόπουλος (68’ Θεοδωρίδης). 

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μανιάτης (74’ Σαβιόλα), Μποτία, Ντινγκά, Ντουρμάζ (58’ Μπουχαλάκης), Ντομίνγκες, Ομάρ, Διαμαντάκος, Αμπιντάλ, Μαζουάκου, Ντοσεβί (46’ Κασάμι). 

 
Καλλονή-Εργοτέλης 2-0
 
 
Η Καλλονή γιόρτασε την επιστροφή της στην φυσική της έδρα μετά από περίπου 15 μήνες, κερδίζοντας με 2-0 τον Εργοτέλη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
 
Η Καλλονή μπήκε πιο…ορεξάτη στο παιχνίδι και με την παρότρυνση των φιλάθλων της απείλησε στο 3΄ με το σουτ του Καλτσά να φεύγει άουτ και τρία λεπτά ο Χουάνμα βρέθηκε στην περιοχή από πλάγια, αλλά καθυστέρησε και τον πρόλαβαν οι αμυντικοί του Εργοτέλη.
 
Νέα ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 13΄ με το απευθείας φάουλ του Λεοζίνιο να περνάει δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Τσέρνι. Όσο περνούσε η ώρα οι Κρητικοί έφεραν το ματς στα…μέτρα τους και στο 27΄ απείλησαν για πρώτη φορά με τον Χαλκιαδάκη, ο οποίος κόπηκε την τελευταία στιγμή πριν πλασάρει τον Χογκ.
 
Τελικά, το γκολ ήρθε για την Καλλονή στο 43΄. Σκόρερ ο Καλτσάς με μακρινό ψηλοκρεμαστό σουτ, που βρήκε εκτός θέσης τον Τσέρνι και με τον τρόπο αυτό έγινε το 1-0 για το συγκρότημα του Γιάννη Ματζουράκη.
 
Στην επανάληψη παίχτηκε ανοικτό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες, ωστόσο, στο 78΄ οι Κρητικοί έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μεγί με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
 
Η πλάστιγγα του αγώνα έγειρε οριστικά υπέρ των γηπεδούχων στο 89΄ με το γκολ που πέτυχε ο Γιορέντε με…περιπετειώδη τρόπο (2-0).

Καλλονή (Μαντζουράκης): Χογκ, Βαλιός, Αναστασιάδης, Αντέτζο, Ναβάρο (65’ Μίνγκας), Γιορέντε (89’ Χωριανόπουλος), Κεϊτά, Λεοζίνιο, Καλτσάς, Μανούσος (82’ Πιπίνης), Χουάνμα 

Εργοτέλης (Φεράντο):Τσέρνι, Χαντί, Μεγί, Φιντέλεφ, Πίτσος, Κοζορώνης, Τζανακάκης, Γιουσούφ (46’ Χαντί) , Χαλκιαδάκης, Άλαν Ντα Σίλβα (73’ Παμλίδης), Καζναφέρης (87’Σαϊνατί) 

 
Πανθρακικός-ΠΑΣ Γιάννενα 1-1
 
 
Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση της Κομοτηνής, ανάμεσα σε Πανθρακικό και ΠΑΣ Γιάννινα (1-1). Οι γηπεδούχοι έμειναν χωρίς νίκη για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική, ενώ οι Ηπειρώτες παραμένουν αήττητοι (νίκη και ισοπαλία).
 
Με τη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα ξεκίνησε το ματς στην Κομοτηνή. Στο 2ο λεπτό, από ωραία ενέργεια του Ίλιτς, ο Τσουκαλάς έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ στην κίνηση την έστειλε στο δοκάρι του Φερνάντες.
 
«Απάντησε» στα δοκάρια ο Πανθρακικός, στο 8΄, με τη σέντρα σουτ του Πέρες να σταματάει στην οριζόντια δοκό της εστίας του Βελλίδη, ο οποίος έδειξε να αιφνιδιάζεται.
 
Οι γηπεδούχοι ανέλαβαν τα ηνία του ματς μετά το 15΄ και στο 22΄ «άγγιξαν» το γκολ με τον Ιγκόρ, αλλά ο Βελλίδης πρόλαβε την τελευταία στιγμή το Βραζιλιάνο επιθετικό πριν σκοράρει με το κεφάλι.
 
Κόντρα στη ροή του αγώνα, οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν στο 32ο λεπτό με τον Ακόστα να σκοράρει από πολύ κοντά, μετά την καλή αμυντική αντίδραση των παικτών του Πανθρακικού.
 
Στο 38΄ ο Βελλίδης έκανε μεγάλη απόκρουση στην κεφαλιά του Σερφά κι έτσι το ημίχρονο τελείωσε με τον ΠΑΣ Γιάννινα να έχει το προβάδισμα.
 
Πολύ πιο επιθετικός ήταν ο Πανθρακικός στην επανάληψη κι αφού απείλησε στο 54΄ με τον Ιγκόρ (προβολή από κοντά άουτ), στο 57΄ ο νεοεισελθών, Τζάνης, με απευθείας εκτέλεσε φάουλ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βελλίδη (1-1).
 
Μία ανάσα από το νέο προβάδισμα έφτασε ο ΠΑΣ στο 60΄, όταν ο Ίλιτς εντελώς αμαρκάριστος στην περιοχή έπιασε την κεφαλιά κι έστειλε τη μπάλα άουτ.   

Πανθρακικός (Μάντζιος): Φερνάντες, Παπαγεωργίου, Χρήστου (46' Τζάνης), Εμπό, Σερφά, Ποτουρίδης, Μεχία, Μπαϊκαρά, Ντιγκινί (73' Κάσες), Πέρεθ (80' Αράμπα), Ιγκόρ 

ΠΑΣ Γιάννινα (Πετράκης): Βελλίδης, Ντάσιος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Στρούνα, Λίλα, Τσουκαλάς, Κοροβέσης, Ακόστα (87' Κρητικός), Γιάκος, Ίλιτς (90' Μανιάς) 

Πηγή βίντεο: sport-fm.gr

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΤΕΤΑΡΤΗ 24.04.2024 01:21