search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 04:42
MENU CLOSE

Ο Lars Von Trier ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά

02.09.2014 13:24
Ο Lars Von Trier ετοιμάζει νέα τηλεοπτική σειρά - Media

Μετά το πολυσυζητημένο Nymphomaniac, ο Lars von Trier ετοιμάζει να σκηνοθετήσει μια αγγλική τηλεοπτική σειρά, αποτελούμενη από ένα «τεράστιο» διεθνές καστ. 

 
Μετά το πολυσυζητημένο Nymphomaniac, ο Lars von Trier ετοιμάζει να σκηνοθετήσει μια αγγλική τηλεοπτική σειρά, αποτελούμενη από ένα «τεράστιο» διεθνές καστ. 
 
Ο καταξιωμένος σκηνοθέτης από την Δανία θα ξεκινήσει σύντομα να εργάζεται πάνω στο σενάριο του «The House That Jack Built», τo οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2016.  
 
Η παραγωγός Louise Vesth ανακοίνωσε την είδηση, χθες, στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Μετά την προβολή μέρους της ταινίας του Von Trier, Nymphomaniac I και ΙΙ, η Vesth σημείωσε:  «Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω ότι το επόμενο έργο του Lars von Trier θα είναι μια τηλεοπτική σειρά στην αγγλική γλώσσα. Η ιδέα του είναι πραγματικά πολύ καλή, δυστυχώς όμως δεν μπορώ να πω περισσότερα προς το παρόν». Και συνέχισε: «Ο ίδιος θέλει ένα τεράστιο καστ για το νέο του έργο, και όπως άκουσα θα είναι κάτι που σίγουρα δεν έχετε ξαναδεί και θα θέλετε να δείτε και πάλι».
 
Ο εκτελεστικός παραγωγός Aalbæk Jensen πρόσθεσε ότι η σειρά θα είναι κάτι «χωρίς προηγούμενο», λέγοντας στο κοινό: «Καλύτερα να κρατήσετε την αναπνοή σας».
 
Σύμφωνα με το Deadline Hollywood, περισσότερες λεπτομέρειες για την ταινία δεν έχουν διαρρεύσει ακόμα, καθώς είναι πολύ καλά φυλαγμένες από τους συντελεστές. To μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι η νέα σειρά θα κυκλοφορήσει σε συνεργασία με το Δανέζικο Δημόσιο Ραδιοτηλεοπτικό Φορέα, DR.
 
Μάλιστα, ο Von Trier έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με Δανέζικες τηλεοπτικές σειρές όπως είναι το «The Kingdom» και το «The Teacher’s Room» (1994) αλλά και το «Marathon» (1996).

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 03:10