search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:07
MENU CLOSE

Ο Γρηγοράκος προτρέπει τον Βενιζέλο να διαγράψει τον Παπανδρέου

03.09.2014 08:28
Γρηγοράκος: Μας ενοχλεί η ηθική στάση Γκερέκου και ΝΔ (Video) - Media

Ο στενός συνεργάτης του Ευάγγελου Βενιζέλου και αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος δήλωσε ότι «αυτή τη στιγμή ο κ. Βενιζέλος ισορροπεί. Να τον καλέσει να πάρει θέση». Προσθέτοντας ότι ο Γιώργος Παπανδρέου «κάνει το πείραμα Κοππά το οποίο δεν έπιασε. Αν θέλει να κάνει κόμμα ας το κάνει με αυτούς εκεί πέρα που τον χειροκροτούν».

Να διαγράψει τον Γιώργο Παπανδρέου προέτρεψε ουσιαστικά τον Ευάγγελο Βενιζέλο ο στενός του συνεργάτης και αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Λεωνίδας Γρηγοράκος.
 
Μιλώντας στον ΣΚΑΙ δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «αυτή τη στιγμή ο κ. Βενιζέλος ισορροπεί. Να τον καλέσει να πάρει θέση». Και πρόσθεσε ότι ο Γιώργος Παπανδρέου «κάνει το πείραμα Κοππά το οποίο δεν έπιασε. Αν θέλει να κάνει κόμμα ας το κάνει με αυτούς εκεί πέρα που τον χειροκροτούν».
 
Ανέφερε επίσης πως όταν πήγε στην Κρήτη ως Υπουργός αυτοί που τον αποδοκίμαζαν ήταν οπαδοί του Παπανδρέου. Είναι οι ίδιοι, δήλωσε που το βράδυ φωνάζουν στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ και το πρωί ψηφίζουν ΣΥΡΙΖΑ.
 
Ο Λεωνίδας Γρηγοράκος σημείωσε επίσης ότι ο Γιώργος Παπανδρέου εγκατέλειψε το πλοίο και κάνει ταξίδια στο εξωτερικό. «Δεν μπορείς», είπε «να μιλάς για την ενότητα του λαού από το εξωτερικό και όχι από το Ελληνικό κοινοβούλιο».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 01:06