search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:36
MENU CLOSE

O Wolverine… θα πεθάνει

03.09.2014 12:23
O Wolverine… θα πεθάνει  - Media

Υπάρχουν καλά και κακά νέα για τους θαυμαστές του Wolverine, του διασημότερου υπερ-ήρωα των X- Men.

Υπάρχουν καλά και κακά νέα για τους θαυμαστές του Wolverine, του διασημότερου υπερ-ήρωα των X- Men. Τα καλά νέα είναι ότι η Marvel λανσάρει ένα νέο κόμικ με πρωταγωνιστή τον ίδιο, τα κακά νέα είναι ότι του απέμειναν μόλις λίγες μέρες ζωής.
 
Στο νέο κόμικ, με τίτλο «Ο Θάνατος του Wolverine», που δημοσίευσε η Marvel και αποτελείται από τέσσερα μονάχα τεύχη, φαίνεται πως ήρθε το τέλος για τον ιδιαίτερα αγαπητό υπερ-ήρωα.
 
Σ’ αυτό ξετυλίγονται οι τελευταίες μέρες της ζωής του καθώς δεν εμφανίζεται νεκρός από το τέλος του πρώτου τεύχους, αλλά έχει χάσει την ιδιαίτερα γρήγορη ικανότητα επούλωσης, που τον βοηθούσε για περισσότερο από έναν αιώνα στη ζωή.
 
Γεννημένος με το όνομα James Howlett, γνωστός με το όνομα Logan, πρωτοεμφανίστηκε στις σελίδες της Marvel, στο #180 του Hulk, το 1974. Η ενσωμάτωσή του στους X-Men έγινε ένα χρόνο αργότερα, στο #1 Giant Size X-Men (1975). Σαράντα χρόνια μετά, ένας άψυχος Wolverine στα χέρια ενός σκελετού με πράσινη κάπα απεικονίζεται στο εξώφυλλο του τελευταίου σε σειρά κόμικ της.
 
Ο συγγραφέας της μίνι σειράς, Charles Soule, δήλωσε στην USA Today: «Είναι ένα γεγονός που σχεδιάστηκε για να μείνει». Και συνέχισε: «Η μετάλλαξή του έχει σίγουρα χαθεί αλλά ο τρόπος του θανάτου του είναι αυτός που μετράει».
 
Μετά τα νέα, πολλοί από τους οπαδούς του, δεν έχουν πειστεί ακόμα για το αν ο Wolverine θα παραμείνει και στο μέλλον νεκρός. Αν είναι ένα ακόμα μάρκετινγκ τρικ της Marvel, ο χρόνος θα δείξει…

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26.04.2024 01:21