search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 08:00
MENU CLOSE

El Pais: Η ΕΕ σχεδιάζει μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας

03.09.2014 13:21
El Pais: Η ΕΕ σχεδιάζει μποϊκοτάζ στο Μουντιάλ 2018 της Ρωσίας - Media

Σημερινό δημοσίευμα της «El Pais» αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει τα μέλη της σε μποϊκοτάζ της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, η οποία θα διεξαχθεί στη Ρωσία

Σημερινό δημοσίευμα της «El Pais» αναφέρει ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση εξετάζει το ενδεχόμενο να καλέσει τα μέλη της σε μποϊκοτάζ της τελικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, η οποία θα διεξαχθεί στη Ρωσία, λόγω της τωρινής πολιτικής κατάστασης στην Ουκρανία.
 
Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει χαρακτηριστικά ότι το ενδεχόμενο του μποϊκοτάζ περιλαμβάνεται σε μια λίστα δυνητικών κυρώσεων εναντίον της Ρωσίας, την οποία η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα υποβάλει στα κράτη-μέλη.
 
Το συγκεκριμένο δημοσίευμα έρχεται μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του προέδρου της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, στο Κιτσμπούελ της Αυστρίας, ο οποίος επανέλαβε την υποστήριξή του στη διεξαγωγή της διοργάνωσης στη Ρωσία. «Δεν αμφισβητούμε το Παγκόσμιο Κύπελλο στη Ρωσία», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ελβετός παράγοντας και πρόσθεσε ότι «τα μποϊκοτάζ ποτέ δεν έχουν πετύχει κάτι».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 29.03.2024 07:57