search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:56
MENU CLOSE

Ο τζιχάντι εκτελεστής των δημοσιογράφων θεωρείται «μελλοθάνατος»

04.09.2014 06:28
Ο τζιχάντι εκτελεστής των δημοσιογράφων θεωρείται «μελλοθάνατος» - Media

Ο τζιχάντι δήμιος των Αμερικανών δημοσιογράφων Τζέιμς Φόλεϊ και Στίβεν Σότλοφ, που ονομάζεται Τζον, θεωρείται «μελλοθάνατος» (dead man walking) σύμφωνα με τον πρώην Βρετανό υπουργό, Λόρδο Γουέστ.

Ο τζιχάντι δήμιος των Αμερικανών δημοσιογράφων Τζέιμς Φόλεϊ και Στίβεν Σότλοφ, που ονομάζεται Τζον, θεωρείται «μελλοθάνατος» (dead man walking) σύμφωνα με τον πρώην Βρετανό υπουργό, Λόρδο Γουέστ.
 
Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός δήλωσε ότι «Πιθανότατα γνωρίζουμε ήδη ποιος είναι, σε λίγο θα είμαστε απόλυτα σίγουροι» και στη συνέχεια, πρόσθεσε «Είναι ένας μελλοθάνατος και θα πρέπει να το σκεφτεί αυτό».
 
Ο πρωθυπουργός της Μεγάλης Βρετανίας επεσήμανε στη Βουλή:
 
«Η χώρα μας δεν θα υποκύψει ποτέ στην τρομοκρατία. Ο αγώνας μας κατά του Ισλαμικού Κράτους θα συνεχίσει τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό

Μια χώρα σαν τη δική μας δεν θα τρομοκρατηθεί από αυτούς τους βάρβαρους φονιάδες. Αν πιστεύουν ότι θα λιγοψυχήσουμε από αυτές τις απειλές τους, κάνουν λάθος. Θα έχουν το αντίθετο αποτέλεσμα».
 
Ο υπουργός Εξωτερικών, Φίλιπ Χάμοντ, είπε μετά την συνεδρίαση της επιτροπής Cobra ότι: «το Ηνωμένο Βασίλειο εξετάζει κάθε πιθανή επιλογή για να προστατέψει τον βρετανό όμηρο».
 
Επιπλέον, ο Ομπάμα δήλωσε κατηγορηματικά πως «Θα καταστρέψουμε το Ισλαμικό Κράτος» και πως θα κυνηγήσουν τους υπαίτιους «μέχρι και στις πύλες της Κολάσεως μέχρι να τους φέρουμε ενώπιον της δικαιοσύνης».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 22:55