search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:26
MENU CLOSE

Αυξάνονται οι πιθανότητες για επιστροφή Σουμάχερ στο σπίτι του

04.09.2014 15:22
Αυξάνονται οι πιθανότητες για επιστροφή Σουμάχερ στο σπίτι του - Media

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο σπίτι του, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, αναφέρει σε ρεπορτάζ για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, το γερμανικό περιοδικό Bunte.

Το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο σπίτι του, που βρίσκεται στις όχθες της λίμνης της Γενεύης, αναφέρει σε ρεπορτάζ για τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, το γερμανικό περιοδικό Bunte.
 
Επικαλούμενο πηγές από το περιβάλλον του Μίκαελ Σουμάχερ, το εβδομαδιαίο γερμανικό περιοδικό Bunte αναφέρει ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο «Σούμι», που βρίσκεται σε  κλινική της Λωζάνης στην οποία αναρρώνει μετά τον σοβαρό τραυματισμό του τον περασμένο Δεκέμβριο, να διακομιστεί στο σπίτι του, στη Γενεύη.
 
Σύμφωνα με το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ο 45χρονος Σουμάχερ χρειάζεται υποστήριξη και φροντίδα σε 24ώρη βάση, ενώ κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά για το αν και πότε θα «αποκατασταθεί η ομιλία του, θα επανέλθει η μνήμη του και θα μπορέσει να αυτοεξυπηρετείται».
 
Παράλληλα το περιοδικό προβαίνει σε μια αποκάλυψη, που αφορά στον φίλο της 17χρονης κόρης του  Σουμάχερ, της Τζίνα Μαρία.
 
Όπως αναφέρει το περιοδικό, ο νεαρός, με το που είδε τον Σουμάχερ να χτυπά το κεφάλι του σε βράχο σε χιονοδρομικό κέντρο της Γαλλίας, τον γύρισε στο πλάι, ώστε να αναπνέει ελεύθερα, σύμφωνα με τις οδηγίες για πρώτες βοήθειες σε τέτοιες περιπτώσεις.
 
Δεν αποκλείεται λοιπόν, αυτή η κίνηση του νεαρού να έσωσε τη ζωή του 45χρονου πρώην πιλότου της Formula 1.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 03:22