search
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:07
MENU CLOSE

Νέο βιβλίο από τον Haruki Murakami για τα Χριστούγεννα

06.09.2014 21:00
Νέο βιβλίο από τον Haruki Murakami για τα Χριστούγεννα - Media

Ένα νέο μυθιστόρημα απ’ ευθείας στα αγγλικά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά ο Haruki Murakami, στις 2 Δεκεμβρίου του 2014. 

Ένα νέο μυθιστόρημα απ’ ευθείας στα αγγλικά ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει για πρώτη φορά ο Haruki Murakami, στις 2 Δεκεμβρίου του 2014. Δεκάδες άνθρωποι περίμεναν μέχρι και 18 ώρες στο Λονδίνο για μία υπογραφή του σπουδαίου συγγραφέα σε ειδικές κάρτες, πριν από την έκδοση του τελευταίου του μυθιστορήματος, που θα φέρει τον τίτλο «The Strange Library». Η ιστορία αφηγείται την επίσκεψη ενός μαθητή σε μια βιβλιοθήκη, η οποία θα έχει αρκετές ανατροπές. Στον δρόμο για το σπίτι από το σχολείο, ο νεαρός αφηγητής βρίσκει τον εαυτό του ν’ αναρωτιέται πάνω στο ζήτημα της είσπραξης των φόρων κατά την περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Προκειμένου να λύσει την απορία του, θα εμφανιστεί στην τοπική βιβλιοθήκη για να ανατρέξει σε ένα βιβλίο σχετικό με το θέμα. Εκεί θα καθοδηγηθεί από έναν γέρο, σ’ ένα ειδικό αναγνωστήριο – λαβύρινθο κάτω από τη βιβλιοθήκη, όπου θα φυλακιστεί μαζί με άλλα δύο άτομα, έναν τσοπάνη που φτιάχνει καταπληκτικά ντόνατς, αλλά και ένα κορίτσι που μπορεί να «μιλήσει» με τα χέρια του. Η μητέρα του μικρού αγοριού θα ανησυχήσει γιατί έχει καθυστερήσει για το βραδινό ενώ την ίδια στιγμή ο γέρος φαίνεται πως έχει όρεξη να… γευτεί τον εγκέφαλο του αγοριού. Η Liz Foley, διευθύντρια των εκδόσεων Harvill Secker, δήλωσε: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι με την ειδική εικονογραφημένη έκδοση του νέου βιβλίου του Murakami. Η φαντασία του είναι μοναδική σε αυτό το ανατριχιαστικό παραμύθι, το οποίο είναι σίγουρο ότι θα ενθουσιάσει τους οπαδούς του».

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 19.04.2024 00:06