search
ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 04:51
MENU CLOSE

Η Ρούμπι, πρώην «αμόρε» του Μπερλουσκόνι, με πλαστό 500αρικο στη Μύκονο! (Video)

05.09.2014 13:32
Η Ρούμπι, πρώην «αμόρε» του Μπερλουσκόνι, με πλαστό 500αρικο στη Μύκονο! (Video)
 - Media

Με αρκετή ψυχραιμία αντιμετώπισε η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ ή Ρούμπι, τέως κορίτσι του Μπερλουσκόνι με τις γνωστές δικαστικές περιπέτειες, μια περίεργη εμπειρία στη Μύκονο, για ένα 500αρικο. 

Με αρκετή ψυχραιμία αντιμετώπισε η Καρίμα Ελ Μαχρούγκ ή Ρούμπι, τέως κορίτσι του Μπερλουσκόνι με τις γνωστές δικαστικές περιπέτειες, μια περίεργη εμπειρία στη Μύκονο, για ένα 500αρικο. Δεν είναι και λίγο να δείχνει το μηχάνημα πως το χαρτονόμισμα είναι πλαστό και ο καταστηματάρχης να είναι έτοιμος να καλέσει την Αστυνομία, επειδή νομίζει πως έχει να κάνει με απατεώνισσα!
 
Η 21χρονη Μαροκινή που μένει σε μια βίλα στη Μύκονο και κάνει διακοπές με την κόρη της, πήγε σε ένα ινστιτούτο αισθητικής. Όταν τέλειωσε, πήγε να πληρώσει με χαρτονόμισμα των 500 ευρώ. Στο ταμείο δεν είχαν μηχάνημα γνησιότητας και της είπαν να πάει να το χαλάσει.
 
Όντως χωρίς να φέρει αντίρρηση ξεκίνησε να βρει μαγαζί να της κάνει το 500αρικο… ψιλά. Κατέληξε σε σούπερ μάρκετ στον Ορνό, που προσφέρθηκαν να την εξυπηρετήσουν. Καθώς όμως πέρασαν το χαρτονόμισμα από το μηχάνημα γνησιότητας, προέκυψε ότι δεν ήταν γνήσιο.
 
Έξαλλος ο καταστηματάρχης της έβαλε τις φωνές, καθώς θεώρησε πως πήγε να τον εξαπατήσει. Λόγω των χαρακτηριστικών της Καρίμα, νόμιζε μάλιστα πως είχε να κάνει με τσιγγάνα, που προσπαθεί να βγάλει λεφτά με αυτό το κόλπο, δηλαδή να «σπάει» πλαστά 200αρικα και 500αρικα και να παίρνει… κανονικά λεφτά.
 
Η Ρούμπι και η φίλη της που την συνόδευαν κατάφεραν τελικά να εξηγήσουν ότι δεν ήξεραν ότι το χαρτονόμισμα ήταν πλαστό και ότι δεν είχαν πρόθεση να εξαπατήσουν τον καταστηματάρχη και έτσι λύθηκε η παρεξήγηση πριν φτάσει η ιστορία στην Αστυνομία.
 
Η Καρίμα συνεχίζει τις διακοπές της στο νησί και σκοπεύει μάλιστα να συνεχίσει στο Αιγαίο, με επόμενο σταθμό τη Σαντορίνη.
 

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΠΕΜΠΤΗ 25.04.2024 02:24