search
ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:29
MENU CLOSE

Έτοιμη για τους «8» η Εθνική

07.09.2014 11:11
Έτοιμη για τους «8» η Εθνική - Media

Με φόντο μία θέση στα προημιτελικά του Mundobasket 2014 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει απόψε τη Σερβία στο Palacio de los Deportes de la Comunidad.

Με φόντο μία θέση στα προημιτελικά του Mundobasket 2014 η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει απόψε τη Σερβία στο Palacio de los Deportes de la Comunidad.

H Σερβία τερμάτισε 4η στο Group A, αφού γνώρισε ήττες από την Ισπανία, τη Βραζιλία και τη Γαλλία και κατάφερε να κερδίσει μόνο το Ιράν και την Αίγυπτο.

Βέβαια, τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης δεν σημαίνουν απολύτως τίποτα, καθώς μία χιαστί αναμέτρηση είναι εντελώς διαφορετική υπόθεση και σε καμία περίπτωση η Ελλάδα δεν έχει εξασφαλισμένη θέση στα προημιτελικά.

Χθες το απόγευμα την εθνική Ομάδα επισκέφθηκε ο πρέσβης της Ελλάδας στην Ισπανία, Φραγκίσκος Βέρρος, στη Μαδρίτη.

«Σας ευχαριστούμε όλοι πολύ. Όλα τα μέλη της πρεσβείας και οι οικογένειές μας, είμαστε υπερήφανοι για εσάς. Είστε άξιοι και σας εύχομαι κάθε επιτυχία,» είπε ο Φραγκίσκος Βέρρος απευθυνόμενος στα μέλη της ομάδας.

Από την πλευρά τους, ο αρχηγός της εθνικής Νίκος Ζήσης και ο Γιάννης Μπουρούσης δώρισαν υπό το βλέμμα του γενικού γραμματέα της ΕΟΚ, Παναγιώτη Τσαγκρώνη στον Φραγκίσκο Βέρρο μια φανέλα υπογεγραμμένη από όλους τους παίκτες και το λάβαρο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

google_news_icon

Ακολουθήστε το topontiki.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το topontiki.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Οι χρήστες που παραβιάζουν τους κανόνες συμπεριφοράς θα αποκλείονται. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.

ΣΑΒΒΑΤΟ 20.04.2024 19:28